vård och omsorg bild

Digitalisering inom vård och omsorg

Undvik dubbelarbete och onödig administration och få mer tid till att rädda liv. Få tillgång till funktioner såsom automatisering, kvalitetssäkring och överblick med en systemlösning anpassad för digitalisering inom vård och omsorg.

Digitalisering i vårdsektorn – recept för att lyckas

Kanske upplever du, precis som många andra, att IT-system har en tendens att motverka i stället för att främja effektiviteten genom behov av extra handpåläggning och manuell kvalitetsgranskning och rättning.

En nyckelfaktor för att uppnå effekt och användarnöjdhet är att systemet kan anpassas efter era processer, nya eller befintliga, och inte tvärtom. Vinsten blir att det underlättar för att skapa logiska arbetssätt och rutiner ger trygghet till medarbetare. Detta i sin tur ger en mer effektiv administration.

Vi vill vara er långsiktiga partner, som hjälper till att minska administrativ tid för en effektivare vardag. För oss är det viktigt att ni kan lägga tid och resurser i kärnverksamheten i stället för på krånglig administrativ hantering. Då kan ni få mer tid till att ha individen, patienten eller brukaren i centrum!

Projektstyrning och centralisering av realtidsdata

När data kring projekt och verksamhet är utspridd på flera ställen och processer är det viktigt att ha ett centralt system, som har överblicken över helheten. Med en gemensam knytpunkt blir det enklare att identifiera återkommande problem eller att hitta vad som gjorde framgångsrika projekt lyckade. Samtidigt är det viktigt att vardaglig projekthantering inte blir för komplex och tidskrävande utan istället presenterar det som behövs med enkel visualisering, utan kompromiss.

Avtal och GDPR

I våra system kan ni få stöd för hela avtalsprocessen, från anbud till färdigt fakturaunderlag. Vi förstår vikten av att skydda persondata genom gallring och anonymisering enligt GDPR-regelverket.

Vi kan hjälpa till att strukturera alla typer av avtal: Ram-, LOV-, individavtal, leverantörsavtal etc. och koppla tjänster och priser korrekt. Ert system kommer att minska manuell handpåläggning tack vara konfiguration av avtalsvillkoren. Här täcker vi allt från prisuppräkning via index (OPI, AKI, KPI etc.) till efterlevnadsvillkor och uppsägningsvillkor.

Planering

Våra system kan stödja er verksamhet i ett flertal processer som planering, bokning, beläggning, schemaläggning, resursallokering etc.

Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration. Oavsett om det rör sig om öppenvård, dagpatienter, brukare eller boende. Systemet kan underlätta processer inom:

  • Beläggning, inkl. flytt och utskrivning
    Resursplanering av personal och material
    Bokningsstöd inkl. aktivitetsbaserad vård

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Förfakturering och underlag

Få en användarvänlig lösning som genererar korrekta fakturaunderlag. Multisoft kan även vara er partner om ni saknar IT-stöd eller behöver hjälp med databassstrukturer för export av data till ekonomisystem eller liknande.

Tillgänglighet via mobilen

Flexibilitet och tillgänglighet är A och O. Ta del av verksamhetssystemet på mobiltelefon och surfplatta. Möjliggör allt från tidsrapportering, resursplanering, beläggning, aktivitetsbaserad vård m.m.

Kraftfull automatisering

Softadmin® digitaliserar och accelererar organisationer genom att automatisera dubbelarbete, kontroller och administration. Spara tid till det som ger resultat, även ute på sjukhuset eller hemma hos patienten.

Ingela

Ingela Bergendahl

Affärsområdeschef

072-718 22 82

Vill du veta mer?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag eller en av mina kollegor inom kort.

 

Kunskapsbanken

Vill se mer från Multisoft? Läs våra senaste blogginlägge och guider om allt från digitalisering i vården till AI och low-code lösningar.

KYC-bild
Blogg
23 november 2021

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen I takt med en allt snabbare digital...
resursplanering_bild
Blogg
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...
iStock-637928410
Blogg
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...