Digitalisering inom vård och omsorg

Undvik dubbelarbete och onödig administration och få mer tid till att rädda liv. Få tillgång till funktioner såsom automatisering, kvalitetssäkring och överblick med en systemlösning anpassad för digitalisering inom vård och omsorg.

Boka ett första möte

multisoft-vard-och-omsorg
crm-medlemsregister

Digitalisering i vårdsektorn – recept för att lyckas

Kanske upplever du, precis som många andra, att IT-system har en tendens att motverka i stället för att främja effektiviteten genom behov av extra handpåläggning och manuell kvalitetsgranskning och rättning.

En nyckelfaktor för att uppnå effekt och användarnöjdhet är att systemet kan anpassas efter era processer, nya eller befintliga, och inte tvärtom. Vinsten blir att det underlättar för att skapa logiska arbetssätt och rutiner ger trygghet till medarbetare. Detta i sin tur ger en mer effektiv administration.

Vi vill vara er långsiktiga partner, som hjälper till att minska administrativ tid för en effektivare vardag. För oss är det viktigt att ni kan lägga tid och resurser i kärnverksamheten i stället för på krånglig administrativ hantering. Då kan ni få mer tid till att ha individen, patienten eller brukaren i centrum!

Projektstyrning och centralisering av realtidsdata

När data kring projekt och verksamhet är utspridd på flera ställen och processer är det viktigt att ha ett centralt system, som har överblicken över helheten. Med en gemensam knytpunkt blir det enklare att identifiera återkommande problem eller att hitta vad som gjorde framgångsrika projekt lyckade. Samtidigt är det viktigt att vardaglig projekthantering inte blir för komplex och tidskrävande utan istället presenterar det som behövs med enkel visualisering, utan kompromiss.

softadmin8-1
kyc-system

”Leveransen skedde helt enligt förväntan. Snabb respons, ordning och reda, chop chop chop. Väldigt professionellt.”

Hans Holm
Head of IT-services på Länsförsäkringar

Planering

Våra system kan stödja er verksamhet i ett flertal processer som planering, bokning, beläggning, schemaläggning, resursallokering etc.

Beläggning
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration. Oavsett om det rör sig om öppenvård, dagpatienter, brukare eller boende.s

Schemaläggning
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration. Oavsett om det rör sig om öppenvård, dagpatienter, brukare eller boende.

Beläggning
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration.

Resursplanering av personal
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration.

Bokning
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration. Oavsett om det rör sig om öppenvård.

Resursallokering
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration.

Flytt och utskrivning
Vår vision är att ni ska ha ett samlat ställe för snabb överblick av ett patientärende för en effektivare vård med mindre administration. Oavsett om det rör sig om öppenvård, dagpatienter, brukare eller boende. Systemet kan underlätta processer.

Aktivitetsbaserad vård
Oavsett om det rör sig om öppenvård, dagpatienter, brukare eller boende. Systemet kan underlätta processer.

softadmin-portrait

Integrationer mot hela verksamheten

Vår medlemslösning skapas på vår egna plattform, Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera dina medlemmars flöden med övriga kritiska system eller tjänster.

Integrera mot befintliga affärssystem

Med Softadmin® digitaliserar och accelererar vi er verksamhet genom att automatisera dubbelarbete och administration. Spara tid till det som ger resultat och gör vardagen enklare för era medarbetare och medlemmar.

Vi anpassas efter behov

Alla företag har kommit olika långt i sin digitaliseringsresa. Vi utgår utifrån era behov och tittar på en process i taget att effektivisera. Det kan vara allt från att automatisera medlemshantering till administration och betalning.

Vill du veta mer om hur Multisoft kan hjälpa er organisation?

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg om allt från systemstöd för medlemsorganisationer till andra smarta lösningar.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...
Blogg
Tillverkande industri
23 augusti 2023

Därför väljer allt fler en cirkulär affärsmodell

Varför ökar efterfrågan på cirkulära modeller? Att integrera cirkulära marknader i föret...