Orderhantering

Ta din orderhantering och logistik till nästa nivå med hjälp av ett ordersystem med automatisering, smarta inmatningar och tusentals integrationer. 

Samla allt ni behöver i ett orderhanteringssystem

Slipp dubbelarbete i olika system. Samla allt på en och samma plattform med en orderhanteringslösning från Multisoft och spara tid till annat än administration.

Boka ett möte med våra experter

System på low-code plattform

Några av våra nöjda kunder

volvo-logotyp-2021
ICA
Samhall
tt-logo

Använd resurser effektivt

Spara resurser genom minskad administration, felrättning och dubbelarbete. Frigör tid åt mer givande och kreativa arbetsuppgifter.

Inbyggd integration

Om ni har ert master-kundregister i ett annat system kan ordersystemet enkelt integreras med det. Upplev integration utan gränser.

Använd data till er fördel

Med korrekta beslutsunderlag och anpassade rapporter kan ni ta viktiga beslut – utan fördröjning eller felsteg.

Funktioner för alla typer av orderhantering

Spara resurser till annat än administration

Spara kostnader genom minskad administration, felrättning och dubbelarbete. Frigör tid åt kreativa arbetsuppgifter genom effektiva arbetsflöden och automatisering. Gör orderhanteringen till en konkurrensfördel.

Inbyggda integrationsmöjligheter

Om ni har ert master-kundregister i ett annat system kan ordersystemet istället integreras med befintligt system, vilket automatiserar hanteringen av kundregistret. Upplev integration utan gränser.

Använd data till er fördel

Med korrekta beslutsunderlag och anpassade rapporter kan ni ta viktiga beslut – utan fördröjning eller felsteg. Gör rätt beslut i realtid.

Bevakning av avstannade ärenden

Varje processteg förknippas med en ”skall hanteras inom”-inställning. Om ärendet befinner sig i ett processteg längre än så, så visas ärendet på bevaknings/varningslistan och berörd person eller grupp notifieras.

Processöversikt

Processöversikten ger dig en bra överblick över antal ärenden som ligger i varje status-läge. De ärenden som har överskridit gränsvärdet för väntetid i aktuellt statusläge visas separat. Det gör att du snabbt kan se avvikelser från uppsatta mål.

Förenkla med förifyllda fält

Automatisera, effektivisera och kvalitetssäkra de manuella stegen i ärendehanteringsprocessen med intelligenta formulär. Med förifyllda fält förhindrar du felaktiga och orimliga värden.

Komplettera ärenden med dokument

Ge användaren möjlighet att bifoga kompletterande filer till ett ärende. Dokumenten kan vara av valfritt format.

Dynamiska formulär

Specificera vad som skall registreras för varje ärende eller process. Med hjälp av obegränsat antal textfält, dropdown-listor och kryssruta kan du anpassa dina formulär till som du vill ha det, i varje processteg.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från orderhanteringssystem till andra smarta systemlösningar.

ordersystem-man
Blogg
Ordersystem
27 september 2021

3 viktiga funktioner i ett ordersystem

3 viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett ordersystem är en auto...