Orderhantering

Ta din orderhantering och logistik till nästa nivå med hjälp av ett ordersystem med automatisering, smarta inmatningar och tusentals integrationer. 

Boka ett möte idag

softadmin8-3

Några av våra nöjda kunder

volvo-logotyp-2021
ICA
Samhall
tt-logo

Samla allt ni behöver i ett orderhanteringssystem

Slipp dubbelarbete i olika system. Samla allt på en och samma plattform med en orderhanteringslösning från Multisoft och spara tid till annat än administration.

Boka ett möte med våra experter

multisoft-illustration-2-mapp

Använd resurser effektivt

Spara resurser genom minskad administration, felrättning och dubbelarbete. Frigör tid åt mer givande och kreativa arbetsuppgifter.

Inbyggd integration

Om ni har ert master-kundregister i ett annat system kan ordersystemet enkelt integreras med det. Upplev integration utan gränser.

Använd data till er fördel

Med korrekta beslutsunderlag och anpassade rapporter kan ni ta viktiga beslut – utan fördröjning eller felsteg.

Funktioner för alla typer av orderhantering

Spara resurser till annat än administration

Spara kostnader genom minskad administration, felrättning och dubbelarbete. Frigör tid åt kreativa arbetsuppgifter genom effektiva arbetsflöden och automatisering. Gör orderhanteringen till en konkurrensfördel.

Inbyggda integrationsmöjligheter

Om ni har ert master-kundregister i ett annat system kan ordersystemet istället integreras med befintligt system, vilket automatiserar hanteringen av kundregistret. Upplev integration utan gränser.

Använd data till er fördel

Med korrekta beslutsunderlag och anpassade rapporter kan ni ta viktiga beslut – utan fördröjning eller felsteg. Gör rätt beslut i realtid.

Bevakning av avstannade ärenden

Varje processteg förknippas med en ”skall hanteras inom”-inställning. Om ärendet befinner sig i ett processteg längre än så, så visas ärendet på bevaknings/varningslistan och berörd person eller grupp notifieras.

Processöversikt

Processöversikten ger dig en bra överblick över antal ärenden som ligger i varje status-läge. De ärenden som har överskridit gränsvärdet för väntetid i aktuellt statusläge visas separat. Det gör att du snabbt kan se avvikelser från uppsatta mål.

Förenkla med förifyllda fält

Automatisera, effektivisera och kvalitetssäkra de manuella stegen i ärendehanteringsprocessen med intelligenta formulär. Med förifyllda fält förhindrar du felaktiga och orimliga värden.

Komplettera ärenden med dokument

Ge användaren möjlighet att bifoga kompletterande filer till ett ärende. Dokumenten kan vara av valfritt format.

Dynamiska formulär

Specificera vad som skall registreras för varje ärende eller process. Med hjälp av obegränsat antal textfält, dropdown-listor och kryssruta kan du anpassa dina formulär till som du vill ha det, i varje processteg.

Frågor & svar: Ordersystem

Vad är ett orderhanteringssystem?

En automatiserad systemlösning som hjälper dig hantera och navigera ordrar på ett strukturerat sätt. Ett system hjälper dig att ta viktiga beslut i realtid genom att sammanställa och lagra viktig information och data, såväl som avtal, dokument och rapporter. En av de stora fördelarna med ett system är överblicken över orderhantering från start till slut som ökar både effektivitet och intäkter. Inga fler avstannade ärenden eller borttappade streckkoder – med ett orderhanteringssystem finns allting samlat på en plats.

Vad innebär orderhantering?

Orderhantering kan beskrivas som “allt som händer efter ett köp”. Allt jobb som pågår i bakgrunden när du köper något – lagersaldo, frakt, fakturering, uppföljning, osv. När det handlar om mindre mängder varor kan ordrar oftast hanteras manuellt, men i takt med att verksamheten växer kan det behövas ett orderhanteringssystem för att hålla koll på allt som behöver göras.

Vad är fördelarna med integrerade orderhanteringssystem?

Ett integrerat ordersystem ser till att du har alla nödvändiga funktioner samlade i ett program. Integrera din ordersystem med fakturering, CRM, rekrytering, ekonomisystem – allt i ett! Slipp överflödiga funktioner och tidskrävande navigering – ett flexibelt integrerat system innehåller endast det du behöver, varken mer eller mindre (och skulle behoven ändras så går det alltid att utveckla och uppdatera systemet).

Kundcase

Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...
Boliden

Boliden

Boliden Bergsöe har valt Multisoft till att effektivi...

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från orderhanteringssystem till andra smarta systemlösningar.

orderhantering-dator-på-bord
Blogg
Ordersystem
1 september 2022

Back to Basics: digitaliserad orderhantering

Vad är orderhantering? Hur kan ni effektivisera era rutiner för ordrar med hjälp av en s...
ordersystem-man
Blogg
Ordersystem
27 september 2021

3 viktiga funktioner i ett ordersystem

Det finns ett många funktioner att hålla reda på när det gäller ordersystem. Läs om de t...