Integrationsplattform

Ett vanligt användningsområde för s.k. middleware är att uppdatera information mellan system - men Softadmin® Integrationsplattform kan mer än så. Ta kontroll över systemintegration och övervakning mellan olika system oavsett format.

Helt anpassningsbart

Softadmin® Integrationsplattform bygger på Multisofts plattform Softadmin® och anpassas direkt efter dina krav, utan behov av externa delar. Du får därmed en integrationsplattform som går att underhålla över tid.

Inbyggd säkerhet

Softadmin® Integrationsplattform möjliggör inte bara systemintegration mellan olika system oavsett format, utan även övervakning och kontroller för att se till att information har skickats och tagits emot korrekt.

Integrationsstöd

Vi på Multisoft hjälper dig gärna att hitta det mest kostnadseffektiva sättet att använda integrationsplattformen för att lösa dina utmaningar. Vi bistår även med dataflödesanalys och översikt av nuvarande integrationer.

Några av våra nöjda kunder

akavia-logo-white
capio
ving-logo
LRF

Fler funktioner i en integrationsplattform

Automatiserat varningssystem

Alla jobb behöver övervakas. När något går fel så visar Softadmin® Integrationsplattform tydligt var i processen det gått fel, och avbryter den fortsatta körningen. På så sätt undviker systemet att orsaka felaktiga uppdateringar.

Flexibel schemaläggning

Jobb i Softadmin® Integrationsplattform kan konfigureras att köra respektive jobb varje dag, vecka, månad, kvartal, måndag-fredag, på utvalda datum eller endast manuellt.

Kommunikationsmetoder

Filbaserad överföring kan göras på många sätt, bland annat SFTP, FTPS, https eller montering av filytor/windowsshares. (Softadmin® Integrationsplattform stödjer även FTP och http, men rekommenderar att andra alternativ väljs när så är möjligt.)

Rimlighetskontroller innan uppdatering

Softadmin® Integrationsplattform kan utföra rimlighetskontroller för att hitta vanliga feltyper. Fungerar inloggningen? Har vi läs- och skrivrättigheter? Är det rimligt många poster i varje fil? Är det rätt antal fält? Går XML:en att tolka? Verkar vi ha förnamn i förnamnsfältet?

Enkla loggar

Loggar med djupare driftsinformation presenteras både på respektive systemintegrations egen loggsida och i systemets total-logg, vilket gör det lättare att se saker i rätt sammanhang.

Krypterade inloggningsuppgifter

Ett middleware behöver logga in i andra system för att kunna hämta och lämna information. Idag är det en självklarhet att lagrade lösenord skyddas med kryptering.

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande low-code plattform

Softadmin® är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Läs mer om våra lösningar eller boka ett möte med våra specialister.

Läs mer om Softadmin®

Systemlösningar Multisoft

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om vår integrationsplattform? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss