Integrationsplattform

Ett vanligt användningsområde för s.k. middleware är att uppdatera information mellan system - men Softadmin® Integrationsplattform kan mer än så. Ta kontroll över systemintegration och övervakning mellan olika system oavsett format.

multisoft-member-integrations-white

Några av våra nöjda kunder

akavia-logo-white
capio
ving-logo
LRF

Helt anpassningsbart

Softadmin® Integrationsplattform bygger på Multisofts plattform Softadmin® och anpassas direkt efter dina krav, utan behov av externa delar. Du får därmed en integrationsplattform som går att underhålla över tid.

Inbyggd säkerhet

Softadmin® Integrationsplattform möjliggör inte bara systemintegration mellan olika system oavsett format, utan även övervakning och kontroller för att se till att information har skickats och tagits emot korrekt.

Integrationsstöd

Vi på Multisoft hjälper dig gärna att hitta det mest kostnadseffektiva sättet att använda integrationsplattformen för att lösa dina utmaningar. Vi bistår även med dataflödesanalys och översikt av nuvarande integrationer.

Välj precis det ni behöver för era integrationer

Automatiserat varningssystem

Alla jobb behöver övervakas. När något går fel så visar Softadmin® Integrationsplattform tydligt var i processen det gått fel, och avbryter den fortsatta körningen. På så sätt undviker systemet att orsaka felaktiga uppdateringar.

Kommunikationsmetoder

Filbaserad överföring kan göras på många sätt, bland annat SFTP, FTPS, https eller montering av filytor/windowsshares. (Softadmin® Integrationsplattform stödjer även FTP och http, men rekommenderar att andra alternativ väljs när så är möjligt.)

Enkla loggar

Loggar med djupare driftsinformation presenteras både på respektive systemintegrations egen loggsida och i systemets total-logg, vilket gör det lättare att se saker i rätt sammanhang.

Flexibel schemaläggning

Jobb i Softadmin® Integrationsplattform kan konfigureras att köra respektive jobb varje dag, vecka, månad, kvartal, måndag-fredag, på utvalda datum eller endast manuellt.

Rimlighetskontroller innan uppdatering

Softadmin® Integrationsplattform kan utföra rimlighetskontroller för att hitta vanliga feltyper. Fungerar inloggningen? Har vi läs- och skrivrättigheter? Är det rimligt många poster i varje fil? Är det rätt antal fält? Går XML:en att tolka? Verkar vi ha förnamn i förnamnsfältet?

Krypterade inloggningsuppgifter

Ett middleware behöver logga in i andra system för att kunna hämta och lämna information. Idag är det en självklarhet att lagrade lösenord skyddas med kryptering.

softadmin-portrait

Frågor & svar: Integrationsplattform

Vad är systemintegration?

Systemintegration står för sammansättning eller kombinerande av olika system. Exempelvis om du saknar vissa funktioner och lösningar i ett nuvarande system så kan det kombineras med ett annat eller flertalet andra som uppfyller dessa behov, allt samlat på en plats i ett nytt, integrerat system.

Vad är en integrationsplattform?

En integrationsplattform är platsen där alla integrerade system, funktioner och lösningar är samlade. Rekrytering, onboarding, schemaläggning, CRM, data, verksamhetssystem och mer – allt överskådligt och integrerat.

Varför välja en integrationsplattform över ett annat systemstöd?

En integrationsplattform fungerar precis som du vill att den ska – den stora fördelen med integration är anpassning. Skaffa ett system som innehåller du det behöver och inget överflödigt. Integrerade system går att implementera del för del och kan även utvecklas med tiden, i takt med att företagsbehov förändras.

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från ärendehantering till andra smarta systemlösningar.

Samtal-grupp-kvinna-lockigt hår-ler
Nyheter
5 februari 2024

Multisoft expanderar sin produktportfölj genom förvärvet av molnplattformen Workbuster Matcha

Workbuster, marknadsledande mjukvaruplattform för privata arbetsförmedlingar, är nu en d...
Bokningssystem-bild
Nedladdningsbart material
28 november 2023

Mall för att kartlägga integrationer

Har du koll på era integrationer? Om inte så har vi på Multisoft samlat frågorna åt dig...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...