Resursplanering

Resursplanering kan vara en komplex process, men det behöver inte vara det. Med en automatiserad resursplanering kan du knyta ihop, effektivisera och automatisera dina processer för bokning, planering och leverans - utan kompromisser. 

Boka ett möte idag

softadmin8-2

Några av våra nöjda kunder

grona-lund-logo
transvoice-logo
Boliden
Ambea

Upplev resurshantering med automatisering och integration

multisoft-member-integrations-white

Helt anpassningsbart

Effektivisera och automatisera processer för bokning, planering och leverans med en systemlösning som anpassas efter verksamheten, inte tvärtom.

Automatisk matchning

Med automatisk matchning blir du av med onödig administration och dubbelarbete. Låt systemet göra det istället och spara resurser till det som ger resultat.

Integrationsmöjligheter

Upplev resurshantering med inbyggd integrationsmöjlighet. Integrera allt från ekonomi, fakturering och affärssystem, oavsett regelverk.

Systemlösning för Volvo

"Vi sökte en förenkling och en lösning som kunde utvecklas utifrån våra behov både nu och i framtiden. Vi vill kunna växa utan att behöva byta system."

Gustav Törnqvist
Servicechef på Volvo Trucks

Fler funktioner för en effektiv resursplanering

Egenskapsklassificerade resurser

Vi sätter tillsammans med er upp de egenskaper som stämmer överens med era behov, såsom personer, utbildningar, certifieringar eller kunskapsnivåer inom olika områden.

Snabb överblick av resurser

I planeringsvyn får du en snabb, enkel och effektiv överblick av dina resurser. Välj att filtrera en delmängd av alla resurser, eller få en överblick av alla resurser.

Planeringsbehov

Hantera krav eller önskemål på era resurser. I planeringsvyn får du snabb och överskådlig information om vilka behov som finns, för att hjälpa dig planera.

Integration mot Active Directory

Våra resursplaneringssystem kommer med en färdig lösning för att integrera mot ert AD (Active Directory), för att enklare, snabbare och smartare ta del av era resurser.

Leveransplanering eller schemaläggning

Vi hjälper er att integrera resursplaneringssystemet mot era befintliga system för en smidig leveransplanering eller schemaläggning.

Intelligent stöd för bokning

Utifrån egenskaperna hos resurserna och era verksamhetsregler för schemaläggning hjälper vårt resursplaneringssystem användaren att göra rätt med hjälp av uppsättning av regler.

Diagram och grafer

Använd data till er fördel. Visualisera nyckeltal med hjälp av diagram och grafer för projekten och få snabb översikt av det som är viktigast.

Integration mot HR och rekryteringssystem

Om ni har era medarbetare i ett HR eller rekryteringssystem, så kan registerhanteringen kring resurserna automatiseras med en integration. Information och egenskaper som saknas i systemet som har master-data kan fyllas på i resursplaneringssystemet.

Integration mot Exchange / Office 365

Med en integration mot Exchange eller Office 365 kan ni enkelt hämta eller skapa bokningar av t.ex. lokaler och konferensrum i resursplaneringssystemet.

Dra och släpp

Dra och släpp planerade behov till rätt resurs och tid. Resursplaneringssystemet hjälper dig att avgöra vilka ställen som planeringsbehovet kan släppas på.

softadmin-portrait

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från ärendehantering till andra smarta systemlösningar.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-121
Blogg
Resursplanering
27 juli 2022

Tre anledningar till att du ska välja low-code resursplaneringssystem

Standardsystem, bygga själv eller low-code? Vi hjälper er att hitta ett anpassat resursp...
resursplanering_bild
Blogg
Resursplanering
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...