Verksamhetssystem

Automatisera er verksamhet med ett skräddarsytt verksamhetssystem som är uppbyggt av standardkomponenter.

Komplett verksamhetsstöd

Med Softadmin® kan ni få ett komplett sammanhängande stöd för verksamheten. Ett verksamhetssystem är egentligen ett samlingsnamn för administrativa system som stödjer verksamhetens processer. Många olika typer av system kan därför kallas för verksamhetssystem

 

rubiks-cube
Hero-1

Vad är ett verksamhetssystem?

I centrum av i stort sett alla verksamhetssystem finns ett centralt register (personer, företag och organisationer) med alla de kontakter som ert företag har någon slags relation till. 

Öka affärsvolym utan att fasta i kontrollfunktioner

Låt inte era kunder vänta! Se till att ni har de verktyg ni behöver för att snabbt kunna ta affärsbeslut. Utan att behöva anställa fler personer som skall gå igenom högar med kunder som ska kontrolleras och godkännas.

Undvik böter och dålig publicitet

Med ett bra system för att hantera utvärdering och godkännande av kunder och transaktioner får ni all den historik, statistik och audit trail som ni behöver för att kunna vara trygga i era bedömningar.

Integration mot befintliga affärssystem

CRM, affärssystem eller ekonomisystem – oavsett vilka system som är en del av er relationsprocess, så får ni ett automatiserat KYC-system som integrerar med era viktigaste och mest kritiska system.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss