Vidareutveckling

Som kund erbjuder vi er ett anpassat partnerskap vars ambitionsnivå ni bestämmer. Ni har alltid tillgång till vidareutveckling så att ni som kund alltid har en aktuell och modern lösning.

Kontakta oss

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-142

1

Kravspecifikation: Samla dina krav

Det första steget mot en ny systemlösning är kravspecifikation. Våra erfarna kravinsamlare hjälper er att identifiera era behov och ställa krav på er nya systemlösning.

2

Implementering: Skapa ditt system

Det andra steget är implementering av er nya systemlösning. I nära samarbete med er driftsätter vi den nya systemlösningen, anpassad efter er verksamhet och de önskemål ni formulerat i kravspecifikationen.

3

Vidareutveckling: Stötta din lösning

Det tredje steget är vidareutveckling av er systemlösning. Om era behov förändras ser vi till att systemlösningen vidareutvecklas med er. Därför erbjuder vi dig som kund ett kontinuerligt och individuellt anpassat partnerskap, för att ni alltid ska ha en modern lösning.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-146

En partner som går den extra milen

Våra kunder stannar hos oss i minst 10 år, vilket gör att vi får vara med på helt otroliga förändringsresor. Som både leverantör av system och rådgivande partner har vi gjort det till en kultur att alltid gå den extra milen. Att skapa den bästa lösningen utifrån er budget och ambition, att kunna bidra med rätt kompetens till rätt behov och att ibland även kunna avråda när det behövs.

Vägen fram till ett nytt system

Som er partner bidrar vi med både trygghet och acceleration i er transformationsresa. Oavsett behovsnivå så vet du att du har ett team i ryggen som hjälper dig att accelerera era förändringar och förbättringar. Ibland vet våra kunder vad och vi visar hur. Ibland vill våra kunder att vi säger både vad och hur. 

Vi anpassar vårt samarbete på samma nivå som ert system, så att det är och blir precis så som ni vill att den ska vara. Vidareutveckling utan kompromisser helt enkelt.

Produktion i industri

4,7

Stjärnor

Vi hjälper er hela vägen från verksamhetsanalys till driftsättning och vidareutveckling

Våra kunder ger oss snittbetyget 4,7 av 5,0 efter genomfört projekt - för att vi ser till att projektet blir rätt från början.

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.