Onboardingsystem

Säkerställ att varje medarbetare får en bra start på det nya jobbet genom att ha ett onboardingsystem som är synkad mellan olika avdelningar.

Bokningssystem-bild
crm-medlemsregister

Vi stödjer er under hela processen

För att ni ska få ut värdet av ett systemstöd krävs det att ni har en välarbetad process som är etablerad i verksamheten – något som vi kan hjälpa er med!

Vi börjar med en nulägesanalys där vi djupdyker i er process för att identifiera brister och möjligheter. Därefter tar vi tillsammans fram en lösning som både förbättrar och effektiviserar er onboarding- och offboardingprocess, och ser till att medarbetarna trivs från dag ett.

Vår långa erfarenhet av verksamhetsutveckling och expertis av systemlösningar för onboarding gör att vi kan vara en trygg partner oavsett vilken fas ni befinner er i.

Minimera manuellt arbete

Med automatisering av er on- och offboarding elimineras onödig administration och ineffektiva arbetssätt. Genom automatiserade flöden ser systemet till att alla nya medarbetare får en jämlik start på anställningen.

Helt anpassningsbar

För att skapa konkurrensfördelar bör ni ha en unik onboarding- och offboardingprocess. Investera därför i ett systemstöd som är anpassat för just er verksamhet så att ni slipper onödigt manuellt arbete.

Kraftfull integration

Rekryteringssystem, affärssystem eller ekonomisystem – oavsett vilka system som är en del av er anställningsprocess, så får ni ett automatiserat onboardingsystem som integrerar med era viktigaste och mest kritiska lösningar.

Fler funktioner i ett onboardingsystem

Fördefinerade workflows

Automatisera on- och offboardingen med fördefinierade workflows. Vi hjälper er sätta upp hur ett ärende triggas, vilka roller som berörs, vad som händer i respektive steg och hur det avslutas.

Stöd för förgrening

Alla workflows kan sättas upp med förgreningar och hopslagningar, där processtegen följer en eller flera potentiella steg. Detta gör att även den mest komplexa onboardingprocessen kan automatiseras.

Processöversikt

Processöversikten ger dig en bra överblick över antal ärenden som ligger i varje status-läge. De ärenden som har överskridit gränsvärdet för väntetid i aktuellt statusläge visas separat. Det gör att du snabbt kan se avvikelser från uppsatta mål.

Förenkla med förifyllda fält

Automatisera, effektivisera och kvalitetssäkra de manuella stegen i on- och offboardingprocessen med intelligenta formulär. Med förifyllda fält förhindrar du felaktiga och orimliga värden.

Dynamiska workflows

Skapa flera olika workflows som baseras på ärendetyp. Vi hjälper er att sätta upp hur de olika flödena ska se ut och vilka personer eller grupper som förknippas med respektive steg.

Bevakning av avstannade ärenden

Varje processteg förknippas med en ”skall hanteras inom”-inställning. Om ärendet befinner sig i ett processteg längre än så, visas ärendet på bevaknings/varningslistan och berörd person eller grupp notifieras.

Diagram och grafer

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer. Exempelvis ärendetyper, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Påminnelser och notiser

Se till att inga viktiga aktiviteter eller steg missas genom att ha automatiserade notiser och påminnelser som meddelar när och vem som ska utföra aktiviteten.

softadmin-portrait

Kundcase

Stockholms universitets studentkår

Multisoft ingår samarbete med Stockholms universitets...
Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från ärendehantering till andra smarta systemlösningar.

onboarding-samtal-kvinna-och-man
Blogg
Onboarding
14 september 2022

Därför borde ni prioritera onboarding och offboarding

Ta reda på hur effektiv er ärendehantering är. I denna blogg kartlägger vi tre frågor so...
onboarding-ung-man-kontor
Blogg
Onboarding
29 juli 2022

Back to Basics: system för onboarding

Hur funkar onboarding? Vad kan ett anpassat onboardingsystem göra för er verksamhet? Det...