Implementering

Få ett helt nytt system – snabbare och säkrare. Vi är med hela vägen och våra implementationsprocesser görs i nära samarbete med er, för att ni ska bli nöjda.

Kontakta oss

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-164

Vi sökte en förenkling och en lösning som kunde utvecklas utifrån våra behov både nu och i framtiden. Vi vill kunna växa utan att behöva byta system.

— Gustav Törnqvist, Servicechef på Volvo Trucks Läsa vårt kundcase med Volvo

Volvo logga

Projektplan som leder vägen

Projektet inleds med förslag på projektplan, som även inkluderar en detaljplan för den första halvan av projektet. Vi går igenom projektplanen tillsammans med er till dess att alla parter känner sig nöjda. När alla är nöjda godkänns projektplanen av den gemensamma styrgruppen för projektet - och arbetet är igång.

implementering-2023
digitalisering-illustration-2

Snabb demo av första systemdelen

Tidigt i projektet får ni chansen att se och känna på systemet genom en demo av den första systemdelen. Denna systemdel är skapad så att den är lätt att justera i efterhand, vilket är precis det vi gör efter att ni testat och lämnat era synpunkter.

Användarstöd efter driftsättning

Efter det att ert system har satts i drift får ni extra stöd. Projektgruppen som har byggt systemet är med under den första tiden för att snabbt kunna göra nödvändiga finjusteringar. Vi kan även finnas till som användarstöd. Successivt överlämnar projektgruppen till era framtida rådgivare, som både kommer förvalta och vidareutveckla ert system i tätt samarbete med er.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-38

4,7

Stjärnor

Vi hjälper er hela vägen från verksamhetsanalys till den löpande rådgivningen

Våra kunder ger oss snittbetyget 4,7 av 5,0 efter genomfört projekt - för att vi ser till att projektet blir rätt från början.

Kontakta oss

Vill du veta mer hur våra systemlösningar?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag inom kort.