ny-iStock-1216915208

Medlemssystem

Välj ett medlemssystem som underlättar administration och förstärker vägen för personlig kommunikation. Få tid över till medlemmar och ändamål istället för dubbelarbete och felrättning.

CRM & medlemsregister i samma system

Är du ute efter en lösning för att hantera, vårda och kommunicera med dina medlemmar?

Vår medlemslösning konfigureras utifrån era olika sorters medlemskap och verksamhetsregler kring förnyelser och betalsätt för att möjliggöra automatisering av dessa processer. Utifrån olika triggers kan ni kontakta era medlemmar och etablera personlig kommunikation oavsett stora volym.

Att implementera en ny lösning innebär i de allra flesta fall någon form av anpassning. Där skiljer vi oss mot vanliga standardlösningar. Medlemsorganisationer har för det mesta många gemensamma drag i sin medlemshantering men även helt unika regelverk som vi tar hänsyn till.

Vi ser till att konfigurera er medlemslösning med de funktioner och krav ni behöver redan från början, istället för att ”bygga bort” delar av lösningen på slutet.

Integrationer mot hela verksamheten

Vår medlemslösning skapas på automatiseringsplattformen Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera dina medlemmars flöden med övriga kritiska system eller tjänster.

Kraftfull automatisering

Med vår low-code plattform Softadmin® digitaliserar och accelererar vi er verksamhet genom att automatisera dubbelarbete, kontroller och administration. Spara tid till det som ger resultat och gör vardagen enklare för era medarbetare och medlemmar.

Vi skräddarsyr efter behov

Alla företag har kommit olika långt i sin digitaliseringsresa. Vi utgår utifrån era behov och tittar på en process i taget att effektivisera. Det kan vara allt från att automatisera medlemshantering till administration och betalning.

Referenser

 

Barncancerfonden logotyp

— Per Leander, Generalsekreterare, Barncancerfonden.

“Vi behövde helt enkelt ett flexiblare, smidigare och smartare system att växa med.”

Fler exempel på funktioner

CRM

Ett CRM helt anpassat för medlemsorganisationer med plats för personer, företag och kontaktpersoner. Möjlighet till adressuppslag och adressuppdateringar, märkningar och kontaktstöd.

Medlemskap

Med hjälp av konfigurering sätter vi upp regler för era medlemskap, dess periodicitet, längd, kommunikation vid inträde/utträde.

Fakturering och påminnelser

Hantera allt från avisering, fakturering, betalning, påminnelser och avslut direkt utifrån medlemskapens konfigurering. Beroende på hur ni vill att ert system ska fungera bygger vi antingen in hanteringsstöd via listor eller full automatisering.

Betalning

Vi integrerar mot den betallösning ni jobbar med, tex bgc, Plusgirot, SwedbankPay och DIBS.

Andra periodiska produkter

Kanske har ni även behov av stöd för prenumerationer, försäkringar eller månadsgivande? Detta konfigureras och ryms utan problem i ditt medlemssystem.

Segmentering

Utifrån satta regler i systemet så hamnar medlemmen i ett segment som kan användas för kommunikation, manuell eller automatisk. 

Kampanj

Jobbar din organisation kampanjorienterat så kan vi vilja använda funktioner för att paketera kampanjer och märka utskick och svar för senare uppföljning.

Rätt vy för rätt användare

Alla användare i systemet får en funktionell behörighet (kan även kombineras med databehörighet) och ser precis rätt funktioner med rätt data. Detta gör Softadmin® till en optimal lösning i en organisation med organisationsstruktur med många olika sorters användare.

Notifieringar och aktivitetshantering

Se till att inget faller mellan stolarna genom att låta systemet notifiera användare om to do:s, avvikelser eller vad som är relevant för just din medlemsorganisation. Notifieringen kan vara i form av en lista på startsidan, kanske även kombinerat med ett mail eller ett SMS?

Kommunikation

Softadmin®, vår low-code plattform, kan via CRM:et kommunicera på ett antal sätt, tex via mail genererade från Softadmin® eller som integration mot tex, Apsis eller mailchimp. SMS kan även skickas via vår samarbetspartner eller om ni redan har en leverantör ni fortsatt vill använda.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra medlemssystem? Kontakta oss nedan eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att läsa mer? Bläddra bland blogginlägg, case och e-guider framtagna av våra erfarna medarbetare.

KYC-bild
Blogg
23 november 2021

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen I takt med en allt snabbare digital...
resursplanering_bild
Blogg
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...
iStock-637928410
Blogg
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...