Multisoft—Fotograf-Mattias-Hamren-85-hero

Om Multisoft

Vi hjälper verksamheter att spara resurser för kreativitet och värdeskapande genom anpassningsbara och automatiserade systemlösningar.

1995

Året vi grundades

90+

Antalet anställda

400+

Levererade system

Vi automatisering

Vi utvecklar systemlösningar som sparar tid. Med anpassningsbara och automatiserade system från Multisoft kan våra kunder fokusera på värdeskapande och arbete som gör skillnad. Med vår väl beprövade metodik identifierar vi snabbt utvecklingsområden och sköter nödvändig systemintegration, automatisering, normalisering av databaser och centralisering av information.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-164
Multisoft—Fotograf-Mattias-Hamren-175-om-oss-2

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Pssst… Visste du att Multisoft har blivit utnämnda till Europas 12:e bästa arbetsplats och en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad av Great Place to Work?

Multisoft—Fotograf-Mattias-Hamren-47-background-time

Vår historia

1995

Startskottet

Idén om Multisoft väcktes när Emil Gyllenring och Ivar Algvere läste datateknik tillsammans på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Det var när de fick en förfrågan om att bygga ett databassystem som de startade ett företag för att leverera systemet - Multisoft.

Multisoft_logo_black-1

2000

Softadmin® ser världens ljus

Multisoft får beställning från en e-handelssajt. De administrativa delarna bakom kulisserna för produkter, produktgrupper, priser m.m. upplevs repetitiva och tråkiga att bygga. Istället byggs då en generell motor för allt från listor till formulär. Plattformen Softadmin® ser världens ljus.

Softadmin_logo_POS

2004

Långsiktiga samarbeten påbörjas

Välkända och respekterade bolag såsom Länsförsäkringar och Volvo beställer lösningar från Multisoft och gör det än idag. Det kallar vi långsiktiga samarbeten - på riktigt.

160726_Volvo_Spread_Word_Mark

2007-2011

Gasellföretag fyra år i rad

Multisoft utnämns till ett Gasellföretag fyra år i rad! Detta till stor del av vår fantastiska kultur, roliga arbetsplats och väletablerade onboarding-process.

DI-gasell-black

2017

Great Place to Work

Multisoft hamnar för första gången på topplistan på Great place to work medelstora bolag. Än idag hör Multisoft till topplistan av medelstora företag, både i Sverige och internationellt.

GPTW-black

2020

Multisoft breddar ägandet

Multisoft breddar ägandet med visionen om att bli en ledande leverantör av skräddarsydda och förkonfigurerade processautomationslösningar för komplexa affärsproblem med marknadens mest nöjda kunder och anställda.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

Miljöpolicy & CSR

Multisoft har alltid arbetat för en mer hållbar och digitaliserad värld, oavsett om det är att ta ann projekt för en mer cirkulär ekonomi, välgörenhet, använda kollektivtrafik vid kundbesök eller prioritera tåg framför flyg på längre distanser.

Alla på kontoret hjälps även åt med vår källsortering för pant, papper, kartong, plaster, metall, batterier och ljuskällor. Vi har en miljöstation med olika kärl för samtliga återvinningsslag ovan.

Lediga tjänster

Multisoft är ett medarbetardrivet företag med stort fokus på kompetens-utveckling och kompetensdelning. Vi strävar konstant efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. Vi har dessutom en väletablerad onboarding-process som säkerställer att alla nyanställda får de verktyg och kompetenser som behövs.

Se alla lediga tjänster

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-104

Heltid

Stockholm/hybrid

TBD

Projektledare för nya och befintliga kunder

Heltid

Stockholm/hybrid

TBD

Business Analyst

Heltid

Stockholm/hybrid

R&D

Frontend-utvecklare

Ledningsgruppen

Ett medarbetarstyrt bolag

emil-2022

Emil Gyllenring

VD

Eva-Lisa Ryd

Kundansvarig

Dick Anetoft

CIO / Affärsområdeschef

Ingela Bergendahl

Affärsområdeschef

Stefan Iversen

Affärsområdeschef

Johan Cervin

HR-chef

Karolina Levinson

Affärsområdeschef

Johan Ahlgren

CFO

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-38

Vill du veta mer om Multisoft?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss