Brunkebergstorg Multisoft

Om Multisoft

Vi hjälper verksamheter att spara tid för kreativitet och värdeskapande genom verksamhetsdesignade och automatiserade systemlösningar.

1995

Året vi grundades

80+

Antalet anställda

400+

Levererade system

Vi älskar automatisering

Vi utvecklar systemlösningar som sparar tid. Med anpassningsbara och automatiserade system från Multisoft kan våra kunder fokusera på värdeskapande och arbete som gör skillnad. Med vår väl beprövade metodik identifierar vi snabbt utvecklingsområden och sköter nödvändig systemintegration, automatisering, normalisering av databaser och centralisering av information.

vi-alskar-automatisering
Emil och Ivar

1995

Startskottet

Idén om Multisoft väcktes under studietiden när Emil Gyllenring och Ivar Algvere läste datateknik tillsammans på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Det var när de fick en förfrågan om att bygga ett databassystem som de startade ett företag för att leverera systemet - Multisoft.

Softadmin logotyp

2000

Softadmin® ser världens ljus

Multisoft får beställning från en e-handelssajt. De administrativa delarna bakom kulisserna för produkter, produktgrupper, priser m.m. upplevs repetitiva och tråkiga att bygga. Istället byggs då en generell motor för allt från listor till formulär. Plattformen Softadmin® ser världens ljus.

Tidslinje-kunder

2004

Långsiktiga samarbeten påbörjas

Välkända och respekterade bolag såsom Länsförsäkringar och Volvo beställer lösningar från Multisoft och gör det än idag. Det kallar vi långsiktiga samarbeten - på riktigt.

Mästar gasell

2007-2011

Gasellföretag fyra år i rad

Multisoft utnämns till ett Gasellföretag fyra år i rad! Detta till stor del av vår fantastiska kultur, roliga arbetsplats och väletablerade onboarding-process som säkerhetsställer att alla nyanställda får de kompetenser som krävs för att trivas på jobbet.

2013

Multisoft växer

Multisoft anställer den 50:e Multisoftaren. Företaget fortsätter att växa med en allt längre lista av kreativa konsulter med djup teknisk erfarenhet.

Great Place To Work - Multisoft

2017

Great Place to Work

Multisoft hamnar för första gången på topplistan på Great place to work medelstora bolag. Än idag hör Multisoft till topplistan av medelstora företag, både i Sverige och internationellt. 

2020

Multisoft breddar ägandet

Multisoft breddar ägandet genom att 19 medarbetare och Segulah köper in sig i företaget med visionen om att bli en ledande leverantör av skräddarsydda och förkonfigurerade processautomationslösningar för komplexa affärsproblem med marknadens mest nöjda kunder och anställda.

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Pssst… Visste du att Multisoft har blivit utnämnda till Europas 12:e bästa arbetsplats och en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad av Great Place to Work? 

om_oss_greatplacetowork 2

Miljöpolicy & CSR

Miljö Multisoft

Multisoft har alltid arbetat för en mer hållbar och digitaliserad värld, oavsett om det är att ta ann projekt för en mer cirkulär ekonomi, välgörenhet, använda kollektivtrafik vid kundbesök eller prioritera tåg framför flyg på längre distanser.

Alla på kontoret hjälps även åt med vår källsortering för pant, papper, kartong, plaster, metall, batterier och ljuskällor. Vi har en miljöstation med olika kärl för samtliga återvinningsslag ovan.

Lediga tjänster

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Multisoft är ett medarbetardrivet företag med stort fokus på kompetens-utveckling och kompetensdelning. Vi strävar konstant efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. Vi har dessutom en väletablerad onboarding-process som säkerställer att alla nyanställda får de verktyg och kompetenser som behövs.

Se våra lediga tjänster

saljare

Ledningsgruppen

Ett medarbetarstyrt bolag

Emil Gyllenring

Emil Gyllenring

Vd

Dick Anetoft

Dick Anetoft

CIO/Affärsområdeschef

Eva-Lisa Ryd

Eva-Lisa Ryd

Kundansvarig

om_oss_avatar_placeholder

Ingela Bergendahl

Affärsområdeschef

Johan Cervin

Johan Cervin

HR-chef

Karolina Levinson

Karolina Levinson

Affärsområdeschef

Stefan Iversen

Stefan Iversen

Affärsområdeschef

om_oss_avatar_placeholder

Veronica Rask

CFO

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om Multisoft? Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

Kontakta oss