Christer Wallberg, tidigare CEO och idag vice styrelseordförande på Tacton Systems AB, går in i rollen som ordinär styrelseledamot i samband med att Private Equity-bolaget Segulah blivit majoritetsägare för Multisoft AB. Christer har varit CEO på Tacton sedan 2001 och under den perioden har Tacton vuxit från 20 medarbetare till en världsledande global leverantör inom säljkonfigurering och designautomation med 250 medarbetare. Innan Tacton har Christer framgångsrikt byggt upp bolag som E-Traveli och Pricer.

Christer Wallberg styrelseledamot Multisoft

”Det är otroligt spännande att få vara med på resan att utveckla Multisoft som levererar lösningar via sin Low Code-plattform, och hjälpa både företaget och plattformen att växa. Det här är en av de mest lovande och spännande teknologierna inom mjukvaruutveckling. Jag tror att Low Code kan totalt revolutionera framtidens systemutveckling. Det är också fantastiskt roligt att få jobba med ett bolag där personalen är så otroligt engagerade och positiva. Det gör att ”the sky is the limit””, säger Christer Wallberg.

"Vi välkomnar Christer som ny i styrelsen där han kommer att ha ett styrelseansvar med fokus på att utveckla marknadsföring och försäljning. Han har en mycket relevant bakgrund som matchar Multisofts behov och har under lång tid bidragit med värdefulla insikter till professionella teknologiföretag. Christers erfarenhet kommer att vara väldigt värdefull för Multisoft och våra ambitioner med fortsatt tillväxt”, säger Emil Gyllenring, VD för Multisoft.

För mer information
Emil Gyllenring, emil.gyllenring@multisoft.se, 070-775 08 14
Christer Wallberg, christer.wallberg@tacton.com , 073-032 49 70

Om Multisoft
Multisoft, med kontor i Stockholm och ca 80 anställda, är en leverantör av system för affärsprocesser utvecklade genom Softadmin®, en proprietär Low Code-plattform. Företaget utvecklar skräddarsydda lösningar som enkelt kan integreras med andra system vid behov. Sedan Multisoft grundades har företaget levererat över 400 projekt till en bred kundbas bestående av exempelvis Volvo, Länsförsäkringar och Vattenfall. Företaget har haft en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 15% de senaste fyra åren som ett resultat av stark efterfrågan på deras tjänster.