offentlig-sektor-hero

Offentlig sektor

I takt med att samhället digitaliseras ökar även kraven från medborgare och medarbetare. Välj Multisoft som partner och få tillgång till flera års erfarenhet av användarvänliga och anpassningsbara systemlösningar för offentlig sektor. Känn dig trygg från kravinsamling till drift - helt utan kompromisser.

Några av våra nöjda kunder

sthlm-stad-logo
logo-jamtland-harjedalen
Vattenfall-logotyp-2019
brandforsvar-logo

För allt inom offentlig sektor

Välj en komplett systemlösning eller täck igen "hål i systemkartan" som kan uppstå där man har en komplex IT-miljö med en eller flera utmaningar i befintliga system. I dessa fall drar vi nytta av snabbhet och enkelhet och täpper igen hål med Softadmin®-system som integreras med övrig IT-miljö. Resultatet blir en systemlösning som kan matcha kravspecifikationer utan kompromisser, då all funktionalitet i Softadmin®-systemet anpassas efter era behov.

offentlig-sektor
dator-möte

Varför Multisoft?

Med en snabb, trygg och enkel plattform och över 10 års erfarenhet av offentlig sektor kan vi anpassa våra systemlösningar till era behov. Få stöd för allt från kravinsamling, drift, vidareutveckling, planering och mycket mer. Vill du veta mer? Hör av dig till våra specialister.

Kontakta oss direkt

Inbyggd integration

Upplev sömlös integration mot exempelvis er webb, Outlook, passersystem via Amido, ekonomisystem och öppna API:er. Samla allt som behövs på ett och samma sätlle.

Snabb leverans

Gå från år till månader eller veckor med blixtsnabba leveranser och uppdateringar. Med Softadmin® är ni alltid steget före. Säg hej då till riskfyllda IT-projekt.

En partner för allt

Vi hjälper er hela vägen från kravarbete och implementering till driftsättning och vidareutveckling vid förändrade behov. Det kallar vi ett flexibelt och långsiktigt partnerskap.

Bokning- & Bidragssystem för kommuner

Vår lösning, Softadmin ® BoB, är ett boknings- & bidragssystem för kommuner och kommunala bolag. Upplev ett system som stödjer hela resan, från säsongsplanering till fakturering - snabbt.

Läs mer

Bokningssystem

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om vår low-code plattform och våra anpassningsbara systemlösningar för offentlig sektor? Hör av dig till oss!

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att läsa mer om våra systemlösningar för exempelvis bank, finans och försäkring? Ta del av våra spännande tips, guider, e-böcker och mer i vår kunskapsbank.

Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Installations Certifiering i Stockholm AB väljer Multisoft för att leverera ett effektiv...
Banner 1200×630
Blogg
Nyheter
8 mars 2023

Tjejer kodar hos Multisoft

Multisoft är nu stolt samarbetspartner till Tjejer Kodar, ett av Sveriges största kvinnl...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-104
Blogg
Bloggserie
Verksamhetssystem
6 mars 2023

Del två: hur mjukvara kan framtidssäkra IT-sektorn

I del två om justerbar mjukvara så fördjupar sig Viktor Kull, lösningsarkitekt, ytterlig...