Kravspecifikation

Det första steget mot en ny systemlösning är kravspecifikation. Våra erfarna kravinsamlare hjälper er att identifiera era behov och ställa krav på er nya systemlösning.

Kontakta oss

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-58
background-blubb-new
ppt-hero-21

GUIDE: Hur du planerar din kravspecifikation

En välgenomtänkt kravspecifikation är nyckeln till ett systemstöd som uppfattas som effektivt och lyckat av alla intressenter. I guiden Hur du planerar din kravspecifikation kommer vi att gå djupare in i våra metoder för dokumentation. Innehållet går att läsa oavsett vilken roll du har i organisationen.

Ladda ner vår guide

Fyll i din företagsmail och få guiden skickad till dig direkt!

Vi sökte en förenkling och en lösning som kunde utvecklas utifrån våra behov både nu och i framtiden. Vi vill kunna växa utan att behöva byta system.

— Gustav Törnqvist, Servicechef på Volvo Trucks Läsa vårt kundcase med Volvo

Volvo logga

Vad är en kravspecifikation?

En kravspecifikation är ett dokument som samlar krav på en produkt eller tjänst. Kravspecifikationer är grunden till anpassningsbara systemlösningar och säkerställer att behov och önskemål möts. Med erfarna kravinsamlare hjälper vi er att skapa en kravspecifikation - så att det blir rätt från början.

kravspecifikation-2023
digitalisering-illustration-2

Hur jobbar Multisoft med era krav?

Bygg upp en digital infrastruktur som är anpassad er verksamhet, och inte tvärtom. När ni ser till att era processer är digitaliserade, möjliggör ni även effektivisering av verksamheten genom automatisering. Multisoft utvecklar anpassningsbara, integrerade och automatiserade systemlösningar som möjliggör kostnadsbesparingar och sparar tid. Tid som ni kan lägga på produktion och värdeskapande istället för produktionsplanering. Med vår välbeprövade metodik identifierar vi snabbt utvecklingsområden och stöttar längst hela vägen - från start till slut.

Vilka hjälper er?

Våra erfarna kravinsamlare hjälper er att skapa en kravspecifikation. För att göra detta skapar vi ett team av våra kravinsamlare och era verksamhetsexperter, som samarbetar för att sätta upp och genomföra olika insamlingsaktiviteter. Tillsammans skapar vi förutsättningar för er framtida systemlösning – baserad på er verksamhet, nuvarande system och krav. Läs vidare på nästa steg om systemimplementering.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

4,7

Stjärnor

Vi hjälper er hela vägen från verksamhetsanalys till den löpande rådgivningen

Våra kunder ger oss snittbetyget 4,7 av 5,0 efter genomfört projekt - för att vi ser till att projektet blir rätt från början.

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kundcase

Stockholms universitets studentkår

Multisoft ingår samarbete med Stockholms universitets...
Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...