Nytt system

Få ett helt nytt system - snabbt och rätt. Våra implementationsprocesser är ett nära samarbete tillsammans med er, där vi utifrån en datamodell och kravspecifikation driftsätter ert önskvärda systemstöd,

System på low-code plattform

Vägen fram till ett nytt system

Uppstarten består av förslag på projektplan, som även inkluderar en detaljplan för det första halvan av projektet. Denna projektplan bollas tillsammans till er, till dess att alla parter känner sig nöjda. Denna plan ska även godkännas av den gemensamma styrgruppen för projektet.

Snabb demo av första systemdelen

Tidigt i projektet kommer ni att få se och känna på systemet genom leverans av den första systemdelen. Denna systemdel innehåller funktionalitet som är lätt att justera i efterhand, vilket är precis det vi gör efter att ni testat och lämnat synpunkter.

System för resursplanering
produktchef

Användarstöd efter driftsättning

Den projektgruppen som byggt upp systemet är med under den första tiden efter driftsättningen för att snabbt kunna göra nödvändiga finjusteringar av systemet. Många kunder önskar också att vi kan vara på plats som användarstöd. Under denna period lämnas också systemet succesivt över till den grupp som blir er rådgivare, som både förvaltar och vidareutvecklar systemet i tätt samarbete med er.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om hur vi utvecklar system? Kontakta oss 08-557 778 10 eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Fråga oss om hur vi levererar system!

Kunskapsbanken

Vill du läsa mer om kravinsamling eller andra kreativa processer och lösningar? Läs våra blogginlägg och guider i vår kunskapsbank!

iStock-637928410
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...
AI
Guide
7 september 2021

Så kommer du enkelt igång med AI

Läs och ladda ner vår guide om hur du kommer igång med AI!
softadmin
Guide
7 september 2021

Byt ut din Excel mot en systemlösning

Automatisering nämns ofta i samma andetag som digitalisering. Ofta blandas de ihop i tro...