ny-33949342-speaker-giving-presentation-on-scientific-business

Softadmin® Event

Med Softadmin® Event digitaliserar och automatiserar du hanteringen av event, möten, mässor, konferenser och evenemang i dina lokaler. Med boknings- och anmälningssystemets inbyggda CRM-modul kan du också öka försäljningen mot nya och befintliga kunder!

Ett nytt sätt att arbeta med event i en digital värld

  • Genom att samla all information på ett ställe och göra den tillgänglig för alla som behöver den skapas förutsättningar för digitala samarbeten både inom er organisation men även med kunder och deltagare.
  • En ny digital mötesvärld ställer krav på nya mötesformat. Softadmin® plattformen är en öppen plattform som kan integreras med nya verktyg när de kommer fram.
  • Softadmin® Event stödjer hela processen från kundens förfrågan till genomförd och fakturerad bokning, vilket är en förutsättning för att man skall kunna automatisera maximalt!

Så här enkelt kommer ni igång

Softadmin® Event konfigureras snabbt baserat på er verksamhet. Det gör att användare känner igen sig i både information och arbetssätt vilket skapar förutsättningar för en enkel uppstart. Vi har även färdiga lösningar för att föra över data från andra system in i Softadmin® Event.

Vår erfarenhet av installationer i liknande verksamheter gör oss till en trygg partner som ni kan luta er mot både under införandet och när ni använder systemet.

En långsiktig partner

Vi vill vara en långsiktig partner till våra kunder vilket möjliggörs genom den löpande utvecklingen av vår plattform Softadmin®. Därför ingår nya versioner av plattformen gratis i lösningen, vilket säkerställer vidareutveckling över tid.

Vi tror att är vi fler blir vi starkare. Därför samlar vi våra kunder vid olika tillfällen för kunskapsutbyten och dialog kring vidareutveckling och andra typer av samarbeten.

Integration

Smarta lösningar för informationsutbyte är viktigt för att kunna nå målen och utveckla verksamheten.

Anpassningsbar

Affärsmål är färskvara. Därför är det viktigt att ha ett system som kan anpassas efter nya förutsättningar både nu och i framtiden.

Plattformslicens

I våra system får ni vara hur många användare som helst via dator eller mobil. Hela organisationen hjälps åt för att nå målen.

Flera möjligheter i ett och samma event- & anmälningssystem

Möten & evenemang

Håll reda på alla detaljer i dina bokningar och anmälningar av evenemang. Få tillgång till en komplett översikt direkt från en bokningsvy. Grundläggande information såsom tider, vy, beställningar, information, uppgifter, föreställningar, fakturor m.m. kan samlas under en meny. För att checka av att allt sker i rätt tid och ordning kan du ta ut ett körschema där alla detaljer om evenemanget finns i tidsordning.

Kalender

En integrerad kalender är både enkel och effektiv att arbeta i. I Softadmin® Event kan du enkelt få tillgång till kalendern och se om lokaler är lediga och snabbt skapa bokningar, samt koppla till de extralokaler som behövs. Du kan också söka upp önskat datum i en lista där alla bokningar under valda datum syns.

Beställningar & lokaler

I Softadmin® Event kan du sköta beställningar av produkter och tjänster i samband med bokningar. Lokaler och artiklar med priser läggs upp i ett lokal- och ett artikel-register. Eftersom det är vanligt att samma artiklar beställs gemensamt som ”bildskärm, högtalare och mikrofon”, finns även möjlighet att lägga upp artikelpaket med utvalda artiklar samlade i en beställning.

Mallar & utskrift

I Softadmin® Event finns möjlighet till att ha egna mallar för:

  • Avtal
  • Offert, bekräftelse & faktura
  • Förskottsfaktura
  • Kreditfaktura
  • Daglista
  • Att-göra-lista


Ni styr själva över mallarnas utseende och kan ha flera olika mallar av samma sort att välja mellan.

CRM

Softadmin® Event innehåller kundregister med stöd för kontaktpersoner där all information i systemet som kopplas till kunden finns samlad, oavsett om det avser kontakter, fakturor, avtal eller tidigare bokningar.

Ur kundregistret kan utskick göras som loggas i systemet och det går även att skapa ToDo poster som visas i användarnas Att-göra-lista.

Eftersom att all information lagras i en strukturerad databas kan all information som matas in användas för rapporter och analys.

Softadmin® plattformen innehåller även stöd för webb-snippets som kan publicera t.ex. en kalender och ett intresseanmälningsformulär på er webbplats, med er grafiska profil.

Information till dessa snippets är direkt kopplat till Softadmin® Event och bokningar som görs i formuläret kommer direkt in i systemet.

Personalhantering och onboarding

Om du har minskad personalomsättning och nöjdare medarbetare som ett av dina fokusmål inför framtiden så har vi lösningar på olika djup som fokuserar på personalhantering. Framför allt har vi erfarenhet inom onboarding/introduktion och kompetensutveckling – så att alla får en bra start och en tydlig plan framåt.

Automatiseringsnivån på dessa processer kan bestämmas utefter era förutsättningar och mängd ärenden.

Läs mer om vår lösning för on/offboardingsprocessen

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...
Stefan Iversen

Stefan Iversen

Affärsområdeschef

Jag hjälper dig gärna!

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med oss? Ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag eller en av mina kollegor inom kort.

 

Kunskapsbanken

Vill du veta mer våra lösningar såsom för event och andra kreativa branschlösningar? Läs det senaste i vår Kunskapsbank!

Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Installations Certifiering i Stockholm AB väljer Multisoft för att leverera ett effektiv...
Banner 1200×630
Blogg
Nyheter
8 mars 2023

Tjejer kodar hos Multisoft

Multisoft är nu stolt samarbetspartner till Tjejer Kodar, ett av Sveriges största kvinnl...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-104
Blogg
Bloggserie
Verksamhetssystem
6 mars 2023

Del två: hur mjukvara kan framtidssäkra IT-sektorn

I del två om justerbar mjukvara så fördjupar sig Viktor Kull, lösningsarkitekt, ytterlig...