Affärssystem för MedTech

Få ordning på alla processer och undvik administration och dubbelarbete. Välj ett system anpassat för MedTech-bolag som är helt kompatibel med lagar och regler och få mer tid över till det som räknas.

medtech-hero

Långsiktig partner för medicintekniska företag

Välkommen till en partner som förstår er bransch. Vi bidrar med gedigen erfarenhet och en validerad process, som gör att ni kan vara trygga i att allt fungerar. Ni bestämmer vad som görs och i vilket tempo – både i verksamheten och i systemimplementationen. Tillsammans fokuserar vi på det som gör skillnad för er.

Systemet växer och utvecklas tillsammans med er verksamhet och kan lätt anpassas efter nya lagar och regler. Det sker snabbt och smidigt och ni har alltid ett levande stöd och behöver därav aldrig byta system.

Psst… Vi vet att många användare tycker att det är irriterande att ha tillgång till samtliga menyval, när de bara använder ett fåtal. Ni kan enkelt individanpassa systemet baserat på behörigheter/roller – så slipper era användare jobbiga störningsmoment i vardagen!

affärsutvecklare
Multisoft—Fotograf-Mattias-Hamren-163-medtech

Få stöd att möta upp mot MDR-kraven

  • Register över alla artiklar inkl. klassificering, UDI-DI-nummer, hanteringskrav för lagring/transport, dokument, rapporter, klagomål, incidenter och mycket mer.
  • Alla era serienummer för respektive artikel, levererade till kund eller liggandes på lagerhyllan
  • Registrera enkelt vid leverans genom att skanna UDI-streckkoderna
  • Överblick över utförda serviceärenden för respektive artikels serienummer
  • Enkel spårbarhet av specifika batcher vid t.ex. återkallelser
  • Möjlighet till e-postutskick direkt från systemet till kunder som har en viss produkt avseende problem, återkallelser, nya förbättrade ersättningsprodukter, m.m.

Softadmin® – det skalbara systemet

Revolutionerande low-code plattform

Softadmin® är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Vi anpassar snabbt utifrån grundmoduler i Softadmin®, jämför dessa med era behov och bygger ert nya system därefter. Självklart kan vi integrera mot befintliga system eller bygga ett nytt medtech-anpassat system från grunden.

Läs mer

softadmin-logo-v8-ny

Integration

Upptäck och utveckla nya sätt att dela information med varandra för att nå mål och utveckla verksamheten och affärerna.

Oändligt antal användare

Inkludera så många användare ni vill i systemet – vi sätter inga gränser. Alla i organisationen hjälps åt för att nå målen.

Flexibilitet

Vart är ni på väg? Affärsmål är färskvara, speciellt inom medicinteknik. Snart har ni ett system som enkelt anpassas efter nya förutsättningar och stödjer ert nästa steg.

Kraftfull automatisering

Med automatisering av era processer eliminerar ni onödig administration och dubbelarbete och får mer tid över till utveckling. 

Fler funktioner och möjligheter inom MedTech

CRM

Samla allt från organisationens kunder och kontaktpersoner till sparade dokument, översikter och kommunikation på en och samma plats. Få ett anpassningsbart och medtech-anpassat CRM genom Multisoft.

Avtal

Samla signerade avtal och få påminnelser när de löper ut eller behöver omförhandlas. Hantera även serviceavtal och styr hantering av era objekt, från placering och fakturering till uppföljning och analys.

Total överblick

Med allt samlat på en och samma plats, med eller utan integrationer, är det enkelt att presentera en visuell och lättbegriplig sammanställning av nyckeltal och mål. Få även tillgång till sammanställning av rapporter, exportering av data i exempelvis Excel eller BI-verktyg.

Tätt integrerat

Integrera bokningen med fakturering, lagerhantering eller ärendehantering. Vi hjälper er att samla allt som behövs på ett och samma ställe med enkel integrering mot tusentals system och webbsidor.

Orderhantering

Offert, order och faktura är med fördel kopplade till varandra så att ni inte tappar något steg i processen. Givetvis kan delar av ovanstående skötas av annat system, som är integrerat för att uppnå ett optimalt flöde.

Lagerhantering

Att leverera rätt varor snabbt leder till nöjdare kunder. Genom att koppla lagerhantering till offert, order och fakturering får ni en komplett order-, inköps- och leveranshantering som sköter allt från ett system.

Ekonomi och fakturering

Med faktureringen och ekonomi integrerad – antingen som en modul eller ett tredjepartsprogram – missar ni aldrig timmar eller produkter, och får full koll på era kunders engagemang.

Service och schemaläggning

Skapa arbetsordrar och schemalägg arbetet i CRM:et. Eftersom Softadmin® har ett responsivt beteende, så kan ni dra nytta av att tidrapportering, noteringar och lageruttag registreras direkt vid utförandetillfället.

Möt upp mot MDR-krav

Möt upp mot MDR-kraven med funktioner såsom register över artiklar inkl. klassificering, UDI-DI-nummer, serienummer och hanteringskrav. Registrera även leverans, klagomål, incidenter med spårbarhetsmöjlighet.

Ärendehantering

Att kunna bearbeta inkomna ärenden i samma system som övriga kundrelaterade uppgifter ger fördelar och synergieffekter i det dagliga arbetet. Ge medarbetare proaktivt stöd för uppföljning och ökad kvalité.

Kundcase

Inspireras av våra tidigare lösningar

Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...
Boliden

Boliden

Boliden Bergsöe har valt Multisoft till att effektivi...

Vill du veta mer om hur Multisoft kan hjälpa er organisation?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag inom kort.

Kunskapsbanken

Läs de senaste blogginläggen och guider från våra kompetenta medarbetare

Bokningssystem-bild
Nedladdningsbart material
28 november 2023

Mall för att kartlägga integrationer

Har du koll på era integrationer? Om inte så har vi på Multisoft samlat frågorna åt dig...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...