Bokningssystem

Få ordning och reda genom ett bokningssystem som är helt anpassat efter er verksamhet. Automatisera och effektivisera er unika bokningsprocess oavsett om det gäller kundbokningar eller bokningar av resurser i er leveransprocess.

Bokningssystem-bild

Några av våra nöjda kunder

Vattenfall-logotyp-2019
Attendo
Barncancerfonden
Boliden
crm-medlemsregister

Välj ett anpassningsbart bokningssystem

Att implementera en ny lösning innebär i de allra flesta fall någon form av anpassning. Där skiljer Multisoft sig mot vanliga standardlösningar. Vi ser till att sätta upp ert bokningssystem med exakt den funktionalitet ni behöver – varken mer eller mindre. När verksamheten utvecklas och nya behov uppstår kan vi enkelt göra de justeringar som behövs.

Integrera för gränslös automatisering

Upplev en integrerad och automatiserad verksamhet med hjälp av Multisofts plattform Softadmin®. Med inbyggt stöd för webbplats, webbtjänster och Microsoft Azure Service Bus tillhandahåller vi sömlös integration med era övriga system. Automatisera integrationerna och upplev en vardag där fokus kan läggas på värdeskapande istället för administration och manuell handpåläggning.

multisoft-member-integrations-white

Integreras med era övriga system

Upplev en integrerad och automatiserad verksamhet med hjälp av Multisofts plattform Softadmin®. Med inbyggt stöd för webbplats, webbtjänster och Microsoft Azure Service Bus tillhandahåller vi sömlös integration med era övriga system. Automatisera integrationerna och upplev en vardag där fokus kan läggas på värdeskapande istället för administration.

Automatisera onödig administration

Med automatisering av flera steg i er bokningsprocess eliminerar ni onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt. Ett automatiserat bokningssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt minskar felsteg och dubbelarbete.

Använd statistik till er fördel

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer för fortsatt effektivisering på verksamhetsnivå. Exempelvis bokningar, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Frågor & svar: Bokningsystem

Vad är ett bokningssystem?

Ett system som hjälper dig att sköta er bokningsprocess helt enkelt! Istället för manuellt arbete kan ett bokningssystem hjälpa dig hantera det administrativa arbetet och samla all viktig information på en plats.

Varför välja ett bokningssystem framför Outlook och Excel?

Arbete i Outlook och Excel kan lätt bli överväldigande bland alla dokument, ark och flikar. Dokument och fakturor kan därtill lätt försvinna eller glömmas bort. Ett bokningssystem hjälper dig hålla reda på allt och minskar risken för misstag som tillkommer vid hög manuell inblandning. Utöver ordning och reda så kan förstås många manuella steg, som Excel och Outlook kräver, automatiseras.

Vad är fördelarna med integrerat bokningssystem?

Ett automatiserat bokningssystem sköter repetitiva och långdragna administrativa processer åt dig och minimerar på så vis dubbelarbete och minskar risken för fel. Med integrering samlar ditt system all viktig information, ekonomihantering, fakturering och resurshantering på en plats. Du slipper mata in information i flera system eller så ett integrerat bokningssystem effektiviserar hantering av arbetsuppgifter och kommunikation.

Ni kravställer vilka funktioner som ska finnas i er bokningshantering

Vad ska bokas?
En bokning knyter ofta ihop en eller flera resurser med en eller flera intressenter (kunder, leverantörer eller medarbetare). Oavsett vad du vill boka och hantera så kan det hanteras i Softadmin®.

Bokningsbekräftelser och påminnelser
Se till att inget faller mellan stolarna med automatiska bokningsbekräftelser och påminnelser. Dessa kan skickas som e-post, SMS eller via push-notiser i Softadmin®-appen.

Dynamiska workflows
Skapa flera olika workflows som baseras på bokningar. Vi hjälper er att sätta upp hur de olika flödena ska se ut och vilka personer eller grupper som förknippas med respektive steg.

Bokningsvy med all information på ett ställe
Kalendervy, dagsvy eller enstaka bokning – era bokningar presenteras precis så som ni önskar. Effektivisera er hantering med planeringsvyer med drag-n-drop i kombination med automatiserad schemaläggning. Under bokningen får du tillgång till all information och historik som har en koppling till bokningen såsom resurser och intressenter.

Anpassad bokningsprocess
Er bokningsprocess implementeras i systemet enligt era verksamhetsregler. Exempelvis kan olika resurser eller intressenter knytas till kalenderpostern i en viss ordning och enligt vissa kriterier. Olika användarroller kan genomföra olika aktiviteter inkl. godkännande.

Ekonomi och affärssystem
Softadmin® stödjer en mängd olika typer av integrationer som berör ekonomi. Exempelvis kan faktureringsunderlag eller annan ekonomisk information föras över till affärssystemet vid rätt tillfälle.

Tätt integrerat med andra system
Integrera bokningen med lagerhantering, ärendehantering eller annat system som hänger ihop med er bokningsprocess. Vi hjälper er att skapa en automatiserad administration där man snabbt kan navigera från en bokning i systemet till relevanta sammankopplade funktioner.

Webbtjänster
Softadmin® erbjuder ett öppet API för andra system att söka, läsa och registrera bokningar. Exempelvis kan er webbplats utnyttja detta för att skapa en bokningskanal för kunder, partners eller leverantörer. Välj mellan REST eller SOAP.

softadmin-portrait

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

08 – 557 778 00

info@multisoft.se

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg om allt från systemstöd för medlemsorganisationer till andra smarta lösningar.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...
Blogg
Tillverkande industri
23 augusti 2023

Därför väljer allt fler en cirkulär affärsmodell

Varför ökar efterfrågan på cirkulära modeller? Att integrera cirkulära marknader i föret...