Bokningssystem

Automatisera bokningar och hantera allt från personal, lokaler och utrustning i ett och samma bokningssystem. Spara tid och resurser till viktigare ändamål än administration och dubbelarbete.

Bokningssystem

Välj ett anpassningsbart bokningssystem

Att implementera en ny lösning innebär i de allra flesta fall någon form av anpassning. Där skiljer vi oss mot vanliga standardlösningar. Vi ser till att konfigurera er bokningslösning med den funktionalitet och krav ni behöver redan från början, istället för att ”bygga om” delar av lösningen i slutet. Multisofts bokningslösning konfigureras så att det är anpassat och integrerat efter era unika processer både idag och i framtiden.

Automatisera onödig administration

Med automatisering av er bokningar eliminerar ni onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt. Ett automatiserat bokningssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt minskar felsteg och dubbelarbete.

Integrera mot befintliga affärssystem

Webbtjänster, ekonomisystem eller affärssystem. Vår bokningslösning skapas på automatiseringsplattformen Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera din bokningshantering med era övriga kritiska system eller tjänster.

Använd statistik till er fördel

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer för fortsatt effektivisering på verksamhetsnivå. Exempelvis bokningar, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Välj precis det ni behöver för bokningshantering

Ni bestämmer vilka resurser

Konferensrum, möten eller tjänster? Vi hjälper er att skapa bokningsbara resurser helt enligt era villkor.

Dynamiska workflows

Skapa flera olika workflows som baseras på bokningar. Vi hjälper er att sätta upp hur de olika flödena ska se ut och vilka personer eller grupper som förknippas med respektive steg.

Bokningsbekräftelser och påminnelser

Se till att inget faller mellan stolarna med automatiska bokningsbekräftelser och påminnelser.

Tätt integrerat

Integrera bokningen med fakturering, lagerhantering eller ärendehantering. Vi hjälper er att med en automatiserad administration snabbt kunna hoppa från en bokning till relevanta sammankopplade funktioner.

Automatiserad avprickning med QR-kod

Gör det enkelt att ”pricka av” personer i samband med en bokning, genom att använda QR-koder som mailas till deltagare i förväg.

Bokningsvy med all information på ett ställe

Kalendervy, dagsvy eller enstaka bokning – dina bokningar presenteras precis så som ni önskar. Under bokningen får du tillgång till all information och historik som har en koppling till bokningen, exempelvis lokaler, catering eller andra tillbehör eller ansvariga personer.

Ekonomi och affärssystem

Vår bokningslösning stödjer en mängd olika typer av integrationer som berör ekonomi, exempelvis Bankgirocentralen (BGC) med inbetalningsavprickning, autogiro, utbetalning, e-faktura m.m. Det finns även stöd för integrationer mot specifika affärssystem som Dynamics AX, Agresso, SAP, Visma med flera.

Webbtjänster

Våra bokningssystem integrerar sömlöst med webbtjänster utvecklade i de standardspråk som används. Vi ser till att information överförs mellan webbplats och bokningssystem på ett smidigt och kontrollerat sätt.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande low-code plattform

Softadmin® är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Läs mer om våra low code plattform eller boka ett möte med våra specialister.

Läs mer

projektledare

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss