ny-36673680-a-man-in-a-helmet-and-uniform-an-electrician-in-the

Affärssystem för återvinning, energi- och elhandel

Vi levererar systemlösningar anpassade efter er branschverksamhet. Med gedigen kunskap och erfarenhet av branschbehov inom elhandel, energi och återvinning kan Multisoft skräddarsy systemlösningar som optimerar dagliga operationer. Våra innovativa systemstöd automatiserar allt från ärendehantering till kundkontakt så att ert företag kan fokusera på att växa och utvecklas.

Ta hand om kunderna och miljön

För att få tid över till att förbättra vår miljö och hjälpa kunder och klienter att välja mer hållbara alternativ krävs en systemlösning som gör arbetsprocesser lättare för alla involverade. För att göra det krävs hög grad av automatisering, digitalisering inom varje område där det finns möjliga kostnadsbesparingar eller möjlighet att nå ut till exempelvis kunder och beslutsfattare.

Inbyggd integration

Samla allt ni behöver på en och samma plats med färdiga integrationskomponenter till tusentals system och webbplatser - oavsett om det är för onboarding, betalningsflöden eller kommunikation.

Tillgänglighet via mobilen

Flexibilitet och tillgänglighet är A och O. Softadmin® är helt webbaserat och fungerar på dator, surfplatta och mobil. Välj även moln eller molnfritt.

Vi skräddarsyr efter behov

Alla företag har kommit olika långt i sin digitaliseringsresa. Vi utgår utifrån era behov och tittar på en process i taget att effektivisera. Det kan vara allt från att automatisera onboardingprocesser till att följa compliance.

Kraftfull automatisering

Softadmin® digitaliserar och accelererar er verksamhet genom att automatisera dubbelarbete, kontroller och administration. Spara tid till det som ger resultat.

Referenser

citat-efo

— Andreas Ukmar, VD, EFO

”När vi träffade Multisoft för första gången hjälpte de oss på en gång med att definiera vår process. Det gav ett väldigt gott intryck och ingav förtroende.”

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar för återvinning, energi och elhandel? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Vill du läsa mer? Kika på våra senaste guider, bloggar och tips i vår kunskapsbank!

KYC-bild
Blogg
23 november 2021

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen I takt med en allt snabbare digital...
resursplanering_bild
Blogg
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...
iStock-637928410
Blogg
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...