Tjejer kodar hos Multisoft

Multisoft är nu stolt samarbetspartner till Tjejer Kodar, ett av Sveriges största kvinnliga nätverk inom tech och programmering. Och snart får Multisoft-kontoret besök av tjejer som kodar, när vi tillsammans håller i ett event om vad low-code betyder för utvecklare.

Vi på Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetsplats. Och vi vill, precis som Tjejer Kodar, att techbranschen ska bli mer jämställd. Därför ser vi fram emot att samla några av våra medarbetare, och utvecklare från deras community, för att diskutera low-code.

Eventet är en möjlighet till att lära sig mer om low-code. Men också en chans för fler kvinnor och upptäcka programmering. För vi på Multisoft är stolta över att ligga högre än snittet för andelen kvinnor, och hälften av vår ledningsgrupp är kvinnor. Men det är ett kontinuerligt arbete, och vi vet att IT-branschen överlag inte ser ut så. Därför ser vi fram emot att fortsätta samarbeta för att tjejer ska koda.

Tjejer Kodar sänker trösklarna och jobbar strategiskt för att bidra till en bättre jämställdhet inom techbranschen tillsammans med några av Sveriges mest framstående IT-företag.

Relaterade inlägg

Samtal-grupp-kvinna-lockigt hår-ler
Nyheter
5 februari 2024

Multisoft expanderar sin produktportfölj genom förvärvet av molnplattformen Workbuster Matcha

Workbuster, marknadsledande mjukvaruplattform för privata arbetsförmedlingar, är nu en d...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra systemlösningar för onboarding/offboarding eller prata vision? Hör av dig till oss!

Kontakta oss