Vi är hedrade över en fjärde plats

Vi har i år klättrat 4 placeringar till en hedersam fjärde plats! Idag den 21 april avgjordes vinnarna av Sveriges bästa arbetsplats 2020 på en digital gala. Multisoft är även i år med på listan för medelstora företag men har klättrat ännu några placeringar sedan förra året, vilket vi såklart är väldigt glada för.

En kärleksfull arbetsplats

Vi är ett medarbetardrivet företag med stort fokus på kompetensutveckling, kompetensdelning och att trivas på jobbet. Vi strävar konstant efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. För att mäta detta genomför vi en gigantisk medarbetarundersökning tillsammans med Great Place To Work varje år, och har blivit utsedda till både en av Sveriges och en av Europas bästa arbetsplatser! Detta tack vare våra fantastiska medarbetare som dagligen jobbar för en öppen, kärleksfull och utvecklande arbetsplats, där vi ständigt delar kompetenser och lyfter varandra.

Digital gala

Tanken var att vi skulle fira Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020 på Cirkus i Stockholm. Nu blir det inte så. Det blev ännu bättre, det blev en gala för oss alla digitalt! Galan sändes live idag 21:a april kl 15.00 på Facebook där alla kunde vara med från sina hemmakontor, vardagsrum eller arbetsplatser.Digital gala Great Place to work

Stort tack till alla våra medarbetare som är så engagerade och gör oss till en fantastisk arbetsplats!

Ladda ned dokument

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus pulvinar orci nec fringilla.

Relaterade inlägg

KYC-bild
Blogg
23 november 2021

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen I takt med en allt snabbare digital...
resursplanering_bild
Blogg
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...

Om Multisoft

Revolutionerande low code platform

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus pulvinar orci nec fringilla. Nam molestie sed enim quis volutpat. Phasellus ipsum tortor, porta id magna ac, bibendum vulputate.

Om oss

start_5050_2