Så sparar du pengar med ett ärendehanteringssystem

Så sparar du pengar med ett ärendehanteringssystem.. om du klickade på detta blogginlägg är du, med stor sannolikhet, nyfiken på hur din verksamhet kan spara pengar, spara tid och effektivisera era arbetsprocesser för ärendehantering. Låt oss tala klarspråk. Om du vill spara pengar är det dags för anpassad, optimerad ärendehantering. Hur tar man sig dit? Det kommer vi gå igenom nu med hjälp av fem centrala funktioner för ärendehantering - allt för att göra er verksamhet mer resurs- och tidseffektiv. Läs vidare och lär dig allt du behöver veta inför nästa steg.

Automatisering: förenkla er administration

Funktion #1: Gör färre fel med automatiserade påminnelser och bevakning av avstannade ärenden

Ofta försvinner pengar när ärenden ramlar mellan stolarna, glöms bort eller försvinner bland högar av dokument och Excelark. Fakturering blir lidande, såväl som kvalitén på ert arbete. Genom att automatiserad administration och eliminering av hög manuell inblandning minimerar ni risken att ärenden glöms bort och intäkter går förlorade. Och med automatiserade påminnelser och varningar kan Multisofts systemlösningar dessutom se till att ert program påminner vid avstannade ärenden och deadlines.

Funktion #2: Förifyllda fält och fördefinierade arbetsflöden

På Multisoft älskar vi automatisering. En stor fördel med ett automatiserat system är kontinuerliga screenings av det som behöver göras. Med automatiskt varningssystem flaggar ert system bortglömda fakturor, avstannade ärenden, eller ofullkomliga check-listor som närmar sig deadline. Spara tid = spara pengar.

Funktion #3: Nej till dubbelarbete och personberoende 

Tids- och resurseffektivitet hänger samman. Med en anpassad systemlösning för ärendehantering automatiserar Multisoft bort dubbelarbete såväl som personberoende. Medarbetare kan lägga sin tid på värdeskapande, kreativa arbetsuppgifter, samtidigt som ni sparar resurser när behovet av mer administrativ personal försvinner.

Integration: samla allt ni behöver på ett ställe

Funktion #4: Ärendehantering som är integrerad mot andra viktiga system och verktyg

Ofta sitter företag i flera verktyg samtidigt vilket inte bara innebär fler medarbetare som arbetar administrativt men också hög kom-ihåg-risk. Med integration samlar Multisoft alla kringliggande system som er verksamhet behöver på en plattform - få ärendehantering integrerad med fakturering, CRM, ekonomisystem men även mot Microsoft Active Directory (AD), Swish, BankID, Bankgirocentralen och mycket mer. Nyckeln här är dock att bara ha systemfunktioner som ni behöver - varken mindre eller mer. Anpassning sparar pengar.

Funktion #5: Tydlig överblick över ärenden och systemet i stort

Sist men inte minst... tydlig överblick. Multisoft ser till att vår ärendehantering garanterar tydlig processöversikt (allt som har med ett ärende att göra är synligt och lättillgängligt) men detsamma ska gälla systemet i stort. Tydlighet och användarvänlighet sparar tid och därmed pengar. Lägg energi på annat än att leta efter data, information, avtal eller viktiga dokument. Prognostisera i realtid, visualisera KPI:er för långsiktig planering, och ha åtkomst till allt ni behöver - bara en sökning bort.

P.S. När en ny systemlösning är på plats sparar ni pengar genom att underhålla sammansättningen av er unika systemlösning och dess anpassning efter era behov. Multisoft vidareutvecklar därför er systemlösning för ärendehantering i takt med att ert företag växer och utvecklas.

Nästa steg mot resurseffektiva arbetsprocesser

I denna blogg har vi kartlagt några av de viktigaste funktionerna att tänka på när du vill spara pengar, optimera och effektivisera er verksamhets arbetsprocesser och administration. Med automatisering, anpassning och integration ser Multisoft till att ert digitala systemstöd ökar era intäkter, ökar er konkurrenskraft och låter er nå nya höjder genom att frigöra tid för framtidsplaner och långsiktighet. Nyfiken på hur du kan ta nästa steg på resan mot resurseffektiva, digitala arbetsprocesser?

Läs mer om Multisofts ärendehanteringssystem, våra andra verksamhetsanpassade systemlösningar eller kontakta oss direkt så pratar vi vidare.

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar för ärendehantering? Hör av dig till oss!

Kontakta oss