Great Place To Work Europe har för andra året i rad utsett Multisoft till en av Europas bästa arbetsplatser 2020! Den 10:e september publicerades listan och vi är oerhört stolta för priset som Europas 12:e bästa arbetsplats.

Hur har Covid-19 påverkat arbetsplatserna

GPTW 2020

Mitt i COVID-19 krisen, som har skakat det dagliga livet och affärsverksamheten, utses Europas bästa arbetsplats 2020.

"COVID-19 pandemin belyser hur viktigt det är för organisationer att etablera bra arbetsplatser för alla anställda redan före kriser," säger Michael C. Bush, Global VD för Great Place to Work. "Förtroende, omtänksamhet och flexibilitet är grunden för Europas bästa arbetsplatser och hjälper organisationer, människor och samhället att överleva och till och med utvecklas under perioder av betydande ekonomisk och personlig stress."

Kultur är en viktig del

Great Place to Work:s globala forskning visar att kulturer med högt förtroende från de anställda är avgörande. Multisoft har därför utfört ett gediget och omfattande arbete för att skapa en trygg, öppen och kärleksfull arbetsplats. Alla som vill får, och uppmuntras till att, vara med och påverka genom många små förändringar och förbättringar som sker kontinuerligt. Det ger en samhörighet och gemensamhetskänsla att vi skapar något tillsammans.

Citat från medarbetare på Multisoft

"Det bästa med Multisoft är alla medarbetare! Det är en öppen arbetsplats där man kan prata med alla, oavsett vilken titel man har."[dt_gap height="1" /]

"Ingen fråga är för liten eller för stor för att min chef ska lyssna på mig och göra insatser för att förbättra min och alla andras tillvaro."[dt_gap height="1" /]

"Ingen här kan allt, men tillsammans levererar vi allt som våra kunder behöver... med en kundnöjdhet som är häpnadsväckande i vår bransch."[dt_gap height="13" /]

Vi på Multisoft fortsätter arbetet med att vara en av Europas bästa arbetsplatser och anpassar oss till den nya tillvaron vi lever i.

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...

Om Multisoft

Revolutionerande low code platform

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus pulvinar orci nec fringilla. Nam molestie sed enim quis volutpat. Phasellus ipsum tortor, porta id magna ac, bibendum vulputate.

Om oss

start_5050_2