Great Place To Work Europe har utsett Multisoft till en av Europas bästa arbetsplatser 2019! Den 5:e juni mottog Multisoft med stolthet och ödmjukhet priset som Europas 20:e bästa arbetsplats.

Hedersam tjugonde plats

I år är det inte mindre än 24 svenska organisationer som har kvalat in sig till listan över Europas bästa arbetsplatser och vi är otroligt stolta över att hamna på en tjugonde plats. Totalt deltog 1,4 miljoner medarbetare från 2,878 organisationer i 19 europeiska länder i Great Place to Works arbetsplatsstudie under det gångna året.

Logotyp för Europas bästa arbetsplatser

Nöjda kunder ger nöjda medarbetare! – eller var det tvärtom?

Med ett gediget och omfattande arbete för att skapa en trygg, öppen och kärleksfull arbetsplats är vi övertygade om att denna utmärkelse är av yttersta vikt i alla dimensioner. Alla som vill får, och uppmuntras till att, vara med och påverka genom många små förändringar och förbättringar som sker kontinuerligt. Det ger en samhörighet och gemensamhetskänsla att vi skapar något tillsammans.

Årets gala hölls i Stockholm

Multisoft var självklart på plats för att inspireras och ta del av festligheterna i stadshuset där Great Place to Work för 17:e året i rad anordnade ”European Conference & Awards” med fokus på arbetsplatskultur, ledarskap och organisatoriska framgångsfaktorer. bla-hallen-great-place-to-work-2019 Bild från Great Place To Work emil-ivar-great-placeto-work-2019 Bild från Great Place To Work Ivar på Great place to work-galan  

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...