Gör ditt bokningssystem till en konkurrensfördel

Hur kan en göra sin bokningssystem till en konkurrensfördel? Ofta när företag börjar söka efter systemlösningar för bokning är det med syftet att släcka administrativa bränder i dagsläget. Men rätt systemlösning löser inte bara problem i nuet utan bör vara ett hållbart, genomtänkt och verksamhetsanpassat stöd för er verksamhet i dagsläget och i framtiden. Därför fokuserar vi i denna blogg på de olika sätten Multisofts bokningssystem kan hjälpa er växa och utvecklas. Vi guidar dig igenom fyra punkter som säkerställer utveckling på lång sikt och som samtidigt sparar både tid och pengar samt underhåller er konkurrenskraft. Nu kör vi igång!

 

1. Bokning fri från personberoende

Det första steget mot att spara pengar är att se till att täppa till alla läckor av intäkter. En av de vanligaste läckorna är personberoendet. Om ni är beroende av nyckelpersoner för att hantera dagligt, administrativt arbete leder det ofta till stora problem i längden. Vad händer när kollegan eller kollegorna i fråga tar semester, går på föräldraledighet eller slutar? Mer resurseffektivt är att automatisera era arbetsprocesser och eliminera personberoende såväl som kostsamt dubbelarbete. Det är inte bara lönsamt men sparar tid så att nuvarande medarbetare kan fokusera på värdeskapande och kreativa uppgifter. När ert företag sedan växer och utvecklas finns era automatiserade rutiner redan på plats.

 

2. Obegränsat antal användarlicenser

Ju fler användare desto mer lönsamt. Multisoft bygger och levererar systemlösningar för bokning med framtiden och er långsiktiga vision i åtanke. För oss är det viktigt att ert system inte är en quick fix utan en hållbar lösning, anpassad efter era behov och era användare (vare sig det handlar om kunder, medarbetare, eller både och) i nuläget och när ni växer. Därför erbjuder vi inte bara obegränsat antal användarlicenser (extra smidigt för bokningar) utan även en anpassad vy för olika användare. Med rätt vy för rätt person effektiviserar ni era arbetsprocesser ytterligare. Mindre plotter och rörighet = färre fel = högre kundnöjdhet och gladare medarbetare.

 

3. Automatiserat bokningssystem

Förutom att automatisera bort personberoendet ser Multisoft till att förenkla era rutiner med hjälp av automatisering. Att hålla koll på bokningar, alla steg detta innefattar, bekräftelser/påminnelse såväl som all information som tillhör varje enskild bokning... ja, det är ju en hel del. Att sitta i flera systemstöd, verktyg eller Excel-ark är inte bara tidskrävande men innebär en högre risk för fel. Med en systemlösning för bokning från Multisoft sköter systemet bekräftelser och automatiska påminnelser. Med vår low-code plattform Softadmin® kan vi dessutom se till att förenkla er administration med tydligt uppsatta arbetsflöden, för-i-fyllda fält som förenklar bokning och samla all information som berör en bokning på en tydlig och överskådlig plats.

 

4. Integrerad bokning

Oftast söker våra kunder efter en lösning för enskilda utmaningar, t.ex. för bokning. Men med anpassning och integration kan vi dessutom se till att er bokning är integrerad med allt annat ni behöver - enkel avprickning med hjälp av QR-koder, fakturering, ekonomisystem, Bank-ID, onboarding eller ärendehantering. Vi anpassar integrationerna efter era enskilda företagsbehov och verksamhetskrav. Er systemlösning ska vara rätt för er verksamhet och anpassade efter era användare – inte tvärtom.  

Vad händer sedan när systemlösningen är implementerad? När ert företag växer, utvecklas och förändras eller när er bransch gör detsamma ser Multisoft till att underhålla och vidareutveckla ert bokningssystem, era funktioner samt era integrationer så att ni och ert nya systemstöd alltid ligger i framkant.  På så sätt växer lösningen i takt med er och fortsätter vara konkurrenskraftigt.

 

Nästa steg mot konkurrenskraftigt bokningssystem 

Vägen mot nytt bokningssystem är inte alltid lätt. Det är lätt att fastna i utmaningar och problem men med denna text i bakfickan hoppas vi att du är redo för en systemlösning som har ett större perspektiv. Är du nyfiken på nästa steg mot effektiv bokning? Läs vidare om våra systemfunktioner för bokning eller kontakta våra specialister direkt så pratar vi vidare.

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra systemlösningar eller prata vision? Hör av dig till oss!

Kontakta oss