Från problem till framgång: Ta del av våra kunders utmaningar, lösningar och resultat!

Vi på Multisoft har lärt oss av erfarenhet att ett väl fungerande systemstöd är avgörande för framgång. Genom att integrera rätt systemlösning kan din verksamhet undvika flaskhalsar, slippa brandkårsutryckningar och framför allt, effektivisera hela verksamheten! I detta blogginlägg tar vi med dig på en resa genom några fantastiska kundcase som visar hur stor skillnad en anpassningsbar systemlösning kan göra, oavsett bransch.

Boliden kundcase

Boliden Bergsöe - En enkel lösning för komplexa leveranser

Boliden Bergsöe, Nordens enda sekundära smältverk för bly, stod inför dagliga utmaningar med att hantera ankomster och leveranser. Tidigare fanns ingen standardiserad process för dessa ankomster, vilket ledde till manuellt krångel som begränsade antalet samtidiga leveranser. Nu har bolaget, med hjälp av Multisoft, implementerat en anpassningsbar systemlösning som har revolutionerat leveranshanteringen och gett både medarbetare och leverantörer en tydlig överblick. Resultatet? Blyåtervinningsanläggningen arbetar nu på full kapacitet!

 

Volvo Trucks - Automatisering för smidigare demontering och kostnadsallokering

Volvo Trucks, en del av Volvokoncernen, har tagit itu med den tidskrävande processen från inköp till demontering och försäljning av begagnade lastbilar. Utan en välfungerande lösning var det en riktig utmaning med flera manuella moment. Tack vare ett anpassningsbart system från Multisoft har Volvo Trucks automatiserat större delar av demonteringen och kostnadsallokeringen, vilket har givit säljavdelningen mer tid för värdeskapande arbete och en enkel spårning av varje del. Slutresultatet? Bättre beslutsfattande och ökad kontroll över intäktsströmmar och kostnader.

 

Länsförsäkringar - Snabb sjukvårdshantering med en anpassningsbar lösning

Länsförsäkringar stod inför utmaningen att hantera en ökad arbetsbelastning när de började erbjuda sjukvårdsförsäkring till hela personalstyrkor i stället för enbart nyckelpersoner i en organisation. För att klara av den stora förändringen behövde verksamheten snabbt automatisera sina processer. Med en anpassningsbar systemlösning från Multisoft kunde Länsförsäkringar accelerera sin verksamhetsutveckling och minska stressen för sina medarbetare. Resultatet? Lättare hantering för medarbetare och snabbare och mer tillgänglig sjukvård för alla!

 

Saknar din verksamhet stöd för någon av era processer?

Oroa dig inte! Vi på Multisoft är experter på att anpassa systemlösningar efter just era behov. Vi har hjälpt företag från alla branscher att revolutionera sina arbetsflöden och bli lönsamma och konkurrenskraftiga. Vi tror på att anpassa systemet efter er verksamhet, inte tvärtom.

Vill du vill ha mer information eller en personlig diskussion om hur vi kan hjälpa just din organisation så är du mer än välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi skapa en smidigare och mer effektiv framtid utan manuellt krångel!

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra systemlösningar för onboarding/offboarding eller prata vision? Hör av dig till oss!

Kontakta oss