Bli mer lönsamma med low-code verksamhetssystem

Alla vill bli mer lönsamma... men hur kan ni göra detta mer effektivt och hållbart med ett low-code verksamhetssystem? Multisofts automatiserade, optimerade och välintegrerade systemlösningar för ert företag med anpassningsbara funktioner hjälper er att spara pengar och öka era intäkter - snabbare. Hur ser detta ut i praktiken? I denna blogg kartlägger vi tre sätt som ett verksamhetssystem från Multisoft kan göra er verksamhet och era arbetsprocesser mer tids- och resurseffektiv.

#1 Spara pengar genom att minimera risk för fel

En av de största kostnadsfällorna är arbetsprocesser som har hög risk för fel – med hög manuell inblandning är risken än högre. Med hjälp automatisering och optimering av era arbetsrutiner kan ni eliminera dubbelarbete och personberoende vilket i sin tur minskar risken för felhantering av viktig information, data, ärendehantering och annan administration som berör er verksamhet. Multisoft ser till att er administration sköts automatiskt med tydligt uppsatta arbetsflöden, checklistor, förifyllda fält vid rapportering och andra ampassningsbara systemfunktioner. Allt för att optimera era dagliga administrativa rutiner, minimera risken för fel och täppa till eventuella resursläckor. Resurs- och tidseffektivt! Bra, va?


#2 Ett verksamhetssystem som automatiserar bort dubbelarbete 

Det andra sättet att säkerställa högre intäkter och mer resurseffektiva arbetsprocesser är med ett verksamhetssystem som eliminerar att ärenden, ordrar, bokningar, kunder eller resurser ramlar mellan stolarna. Med automatiska bekräftelser och påminnelser vid deadlines, avstannade ärenden och varningar vid avsaknad av viktig information kan ni öka era intäkter markant och fakturera mera. 


#3 A och O: Integration 

… Detta leder oss till det tredje sättet ett verksamhetssystem säkerställer högre lönsamhet och ökade intäkter - integration. Oavsett om ni i grunden behöver ett verksametssystem för ärendehantering, onboarding eller ekonomihantering är det viktigt att ert system samlar allt ni behöver på en plats. Slipp sitta i (och betala för) flera olika parallela systemstöd och verktyg och arbeta istället i ett enhetligt system som ger er maximal överskådlighet. I längden innebär detta inte bara mer resurseffektiva processer men också möjligheten att viusalisera vart ni varit och vart ni är påväg. Prognostisera KPI:er och ta smartare beslut i realtid med all information tillgänglig. 

Hur tar Multisofts low-code verksamhetssystem er dit? 

En low-code lösning innebär att grunden till ert nya verksamhetssystem redan existerar. På Multisoft använder vi vår egen low-code plattform Softadmin®. Med hjälp av den kan vi se till att allting som står på plattformen är helt anpassat efter er verksamhet och era företagsbehov. Frågan är bara hur er vision ser ut och vad ni har för krav och önskemål. Vi älskar att bli utmanade av våra kunder och lösa kluriga problem. Så utmana oss! Läs vidare om verksamhetssystem eller kontakta våra specialister direkt så pratar vi vidare om hur en systemlösning från Multisoft kan ta er verkamhet till nästa nivå.

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra verksamhetssystem eller prata vision? Hör av dig till oss!

Kontakta oss