Efter över 10 000 ansökningar gick sommarens drömjobb i uppfyllelse för 1200 ungdomar. Men Gröna Lund är långt mycket mer än ett Tivoli. Det är en verksamhet som verkligen förstått värdet av automatisering.

I en artikel i SvD uppmärksammas vår kund Parks and Resorts. Vi är stolta över att ha varit med på den resan.

Multisoft har till Parks and Resorts byggt en skräddarsydd och automatiserad lösning inom HR och bemanning. Denna har inneburit enorma kvalitetsförbättringar som både parkbesökare och medarbetare har fått ta del av.

Med 20 000 rekryteringsansökningar, 5 000 genomförda intervjuer varje år och 2 500 säsonganställda medarbetare, är HR-avdelningen i koncernen en mycket viktig funktion med periodvis hög belastning.

Tack vare det skräddarsydda HR-systemet från Multisoft har processer för bl.a. rekrytering, lönesamtal och bemanning till stor del kunnat automatiseras. Automatiseringen har inneburit nästan 50 % effektivisering av arbetsuppgifterna vid bemanning.
Automatiseringen har inneburit ett stort steg för Parks and Resorts, för att uppnå deras vision ”skapa helhetsupplevelser i världsklass – varje gång”.

”Tidigare kom medarbetarna till ett tivoli”, berättar CIO Benjamin Ernryd skämtsamt. ”Nu kommer de till en arbetsgivare i världsklass.”

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...