Multisoft levererar ärendehanteringssystem till Stockholms stad

stockholm-stad-banner-landningssida

Multisoft har tillsammans med Stockholms stad implementerat ett ärendehanteringssystem som stödjer arbete inom stadsledningskontoret. Den levererade systemlösningen, som är byggd på Multisofts low-code plattform Softadmin®, bidrar till en mer enhetlig och effektiv hantering av ärenden. I systemet samlar enheten för Gemensam it inom stadsledningskontoret information om sina förvaltningsobjekt och det stödjer användarnas dagliga arbete med kopplade aktiviteter och möjlighet till påminnelser och ”att göra” listor.

”Vi är väldigt glada för förtroendet som systemleverantör till Stockholms stad och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete som skapar nya förutsättningar för stadens invånare och anställda.”

- Erik Öberg, Teknisk verksamhetskonsult på Multisoft.

Stockholms stad är Sveriges största kommun med nära 1 miljon invånare. Staden är organiserad i stadsdelsförvaltningar, fackförvaltningar och kommunala bolag. Gemensam it som är en enhet inom kommunstyrelsens förvaltning Stadsledningskontoret, har infört ärendehanteringssystemet inom förvaltningen.

Multisoft är ett bolag med över 90 anställda och över 400+ anpassningsbara systemlösningar. Genom den egenutvecklade och modulära plattformen Softadmin® kan Multisoft snabbt anpassa och vidareutveckla system oavsett behov eller branschkrav.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Hör av dig till oss!

Kontakta oss

Relaterade inlägg

metenova-multisoft-1200×630
Pressmeddelande
17 april 2023

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova
Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Multisoft AB har fått förtroendet att ersätta Equmeniakyrkans, och dess ungdomsförbunds,...