Multisoft levererar medlemssystem till katolska kyrkan

Medlemssystem katolska kyrkan

Multisoft har fått förtroende av katolska kyrkan i Sverige att leverera ett medlemssystem. Den katolska kyrkan hade tidigare ett proprietärt system, men valde att säkra sitt viktigaste system genom att övergå till en modern och flexibel plattform. Valet föll därmed på Softadmin®, en low-code-plattform baserad på standardkomponenter med hög flexibilitet och skalbarhet.

”Vi föll för Multisofts höga kunskap och vilja till långsiktiga relationer och vi ser fram emot resultatet av vårt gemensamma projekt.”

- Michel Louis, IT-ansvarig katolska kyrkan.

Softadmin® är utformad för organisationer som vill fokusera på sin kärnverksamhet, inte på tekniska detaljer och administration. Low-code plattformen kan till exempel användas för att hantera medlemsuppgifter från företag, föreningar och klubbar samt skolor och universitet.

”Vi ser att Softadmins fördelar kommer väl till pass eftersom ytterligare fyra system ska byggas in i det färdiga systemet.”

- Magnus Schmiedtke, affärsutvecklare Multisoft AB.

Den katolska kyrkan i Sverige omfattar 44 församlingar runt om i landet med över 126 000 medlemmar och har sitt säte i Stockholm. Idag leds stiftelsen av ärkebiskop Anders Arborelius.

Multisoft är ett bolag med närmare 100 anställda och över 400+ anpassningsbara systemlösningar. Genom den egenutvecklade och modulära plattformen Softadmin® kan bolaget snabbt anpassa och vidareutveckla system oavsett behov eller branschkrav.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Hör av dig till oss!

Kontakta oss

Relaterade inlägg

metenova-multisoft-1200×630
Pressmeddelande
17 april 2023

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova
Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Multisoft AB har fått förtroendet att ersätta Equmeniakyrkans, och dess ungdomsförbunds,...