Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova

metenova-multisoft-1000×300

Multisoft har anförtrotts att leverera ett case- och prognossystem till Metenova. Bolaget planerar att övergå från ett Excelbaserat arbetssätt, till ett Softadmin®-system som gör det möjligt att automatisera arbetsprocesser. Softadmin® är Multisofts low-code plattform som baseras på standardkomponenter med hög flexibilitet och skalbarhet.

Softadmin® passar för verksamheter som vill ha ett system som anpassas till deras behov. När Metenova har testat sina ideér i Softadmin®, så utvecklar Multisoft en unik lösning som utgår från plattformen och som möjliggör minskad administration, så att Metenova kan fokusera på sin kärnverksamhet.

”Vi tror på skräddarsydda system och ser fram emot att jobba med Multisoft för att implementera vår nya project tracker.”

- Daniel Clarhed, Sales Director på Metenova.

Istället för att sammanställa säljcase och skapa prognoser manuellt får Metenova ett system som kan användas av både dem och deras distributörer. Med den nya lösningen slipper de Exceldokument, och vinsten blir tidsbesparing, smidigare hantering av projekten, samt en bättre överblick över vunna affärer.

”Efter en lyckad Proof Of Concept, och ett bra samarbete med Daniel och hans team så ser vi fram emot att nu gå i skarpt läge.”

Magnus Schmiedtke, Teknisk affärsutvecklare på Multisoft.

Metenova är en ledande innovatör och tillverkare av magnetblandare för läkemedels- och bioteknikanvändning. De tillhandahåller aseptisk banbrytande blandningsteknik för kritiska applikationer.

Multisoft är ett bolag med närmare 100 anställda och över 400+ anpassningsbara systemlösningar. Genom den egenutvecklade och modulära plattformen Softadmin® kan bolaget snabbt anpassa och vidareutveckla system oavsett behov eller branschkrav.

Vill du veta mer om våra systemlösningar?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Magnus Schmiedtke

Teknisk affärsutvecklare

072-977 68 52

magnus.schmiedtke@multisoft.se

Relaterade inlägg

Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Multisoft AB har fått förtroendet att ersätta Equmeniakyrkans, och dess ungdomsförbunds,...
Banner 700×300 (3)
Pressmeddelande
6 februari 2023

Multisoft förser Incert AB med nytt verksamhetssystem

Installations Certifiering i Stockholm AB väljer Multisoft för att leverera ett effektiv...