Multisoft förser Incert AB med ett verksamhetssystem

Multisoft & Incert AB

Installations Certifiering i Stockholm AB väljer Multisoft för att leverera ett effektivare verksamhetssystem. De önskar att byta ut sin nuvarande plattform som kräver för mycket manuell handläggning, till en modern, snabb och flexibel plattform. Därför föll valet på Softadmin®, Multisofts low-code plattform som baseras på standardkomponenter med hög flexibilitet och skalbarhet.

“Vi är ivriga och förväntansfulla på vad vårt nya system ska ge oss. Vi är redo att rusta oss för framtiden med ett flexibelt system som minskar personberoende så att mina duktiga kollegor kan fokusera på värdeskapande arbete istället”.

- Per Jonasson, VD Incert AB

Softadmin® möjliggör automatisering av flöden för att minska administration, så att verksamheter kan fokusera på värdeskapande arbete. I Incert AB:s fall gäller det processerna kring handläggningen av certifieringar.

“Softadmin® och Multisoft är en “perfect match” för Incert. Vårt genuina intresse i att hjälpa företag att automatisera onödiga och manuella arbetsmoment kommer vara en fantastisk drivkraft i projektet”.

- Magnus Schmiedtke, affärsutvecklare Multisoft AB.

Installations Certifiering i Stockholm AB (Incert AB) sköter certifiering av personer och företag inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen, samt bilbranschen.

Multisoft är ett IT-bolag med närmare 100 anställda och över 400+ anpassningsbara systemlösningar. Genom den egenutvecklade och modulära plattformen Softadmin® kan bolaget snabbt anpassa och vidareutveckla system oavsett behov eller branschkrav.

Vill du veta mer om våra systemlösningar?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Teknisk affärsutvecklare

072-977 68 52

magnus.schmiedtke@multisoft.se

Relaterade inlägg

metenova-multisoft-1200×630
Pressmeddelande
17 april 2023

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova
Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (600 × 600 px)
Pressmeddelande
21 mars 2023

Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Multisoft AB har fått förtroendet att ersätta Equmeniakyrkans, och dess ungdomsförbunds,...