Equmeniakyrkan säkrar inför framtiden med Softadmin® Member

Kopia av Banner 1200×630 (1200 × 300 px) (1)

Multisoft AB har fått förtroendet att ersätta Equmeniakyrkans, och dess ungdomsförbunds, egenutvecklade system. Lösningen blir ett framtidssäkert medlems- och insamlingssystem baserat på Multisofts grundkoncept Softadmin® Member.

"Med en omfattande systemkarta blir integrationsarbetet tillsammans med ett användarvänligt gränssnitt två viktiga pusselbitar i projektet. Det känns därför skönt att vi kan luta oss tillbaka på vårt grundkoncept Softadmin® Member."

- Magnus Schmiedtke, affärsutvecklare på Multisoft

Softadmin® Member är uppbyggd på standardkomponenter med hög flexibilitet och skalbarhet, vilket gör det möjligt att snabbt leverera anpassningsbara, användarvänliga och automatiserade medlems- och insamlingssystem. Systemen gör det möjligt att minimera repetitiva arbetsuppgifter, vilket Equmeniakyrkan och Equmenia vill lägga mindre tid på.

Det nya systemet kommer att tillhandahålla funktioner såsom hantering av personalens pensioner, vilket tillåter Equmeniakyrkan att minimera tidsåtgången till manuell administration och i tur effektivisera hanteringen av medlemmar och givare. Det kommer även att finnas utökad funktionalitet för aktiviteter och närvarorapportering via mobilen.

"Multisoft har från första kontakt visat prov på hög professionalitet och stor förståelse för våra utmaningar och behov. Vi ser verkligen fram emot att påbörja projektet efter en lång utvärderingsresa."

- George Olvik, Kommunikationschef Equmeniakyrkan

Equmeniakyrkan är ett registrerat trossamfund, med över 600 församlingar och 60.000 medlemmar runt om i Sverige. Ca 124.000 personer deltar varje år i allt från körsång till scoutkårer, seniorverksamhet och samhällsengagemang av olika slag.

Equmeniakyrkan har också ett ungdomsförbund, Equmenia, som ofta samverkar med den lokala församlingen inom Equmeniakyrkan. Ungdomsförbundet består i sig av ca 350 lokalföreningar, med 30 000 aktiva ledare och deltagare.

Multisoft är ett IT-bolag med närmare 100 anställda, och har levererat över 400 anpassningsbara systemlösningar. Genom den egenutvecklade och modulära plattformen Softadmin® kan bolaget snabbt anpassa och vidareutveckla system oavsett behov eller branschkrav.

Vill du veta mer om våra systemlösningar?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Magnus Schmiedtke

Teknisk affärsutvecklare

072-977 68 52

magnus.schmiedtke@multisoft.se

Relaterade inlägg

metenova-multisoft-1200×630
Pressmeddelande
17 april 2023

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova

Multisoft levererar case- och prognossystem till Metenova
Banner 700×300 (3)
Pressmeddelande
6 februari 2023

Multisoft förser Incert AB med nytt verksamhetssystem

Installations Certifiering i Stockholm AB väljer Multisoft för att leverera ett effektiv...