Kravspecifikation

Vi ser till att projektet blir rätt från början med hjälp av en gedigen kravspecifikation som kan innehålla allt från verksamhetsinformation och processkartläggning till funktionella krav och visualisering med prototyper.

Vad är kravspecifikation?

En kravspecifikation är grunden till ert framtida systemstöd. Med erfarna kravinsamlare kan vi hjälpa er att accelerera och maximera förutsättningarna för att ert systemstöd blir exakt så som ni önskar det.

Vi bygger in er kravspecifikation direkt i plattformen för ert nya systemstöd. Detta gör att vi kan hålla ner leveranstider med högsta möjliga precision i leverans.

System på low-code plattform
Softadmin logotyp

Kravspecifikationen och system i samma plattform

Vi kan hjälpa er att skapa en kravspecifikation som ger realistiska förutsättningar att så snabbt som möjligt implementera ett systemstöd. Tillsammans med er sätter vi upp en serie aktiviteter i form av uppstart, intressentanalys, workshops och dokumentation.

Resultatet, datamodellen, byggs parallellt i vår plattform Softadmin®. På så sätt är en stor del av grunden redan skapad och redo att realiseras.

Samarbeta med erfarna kravinsamlare

Under ett kravinsamlingsprojekt sätter vi ihop ett team av våra erfarna kravinsamlare, tillsammans med era verksamhetsexperter. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ert framtida systemstöd – baserat på er verksamhet, processer, nuvarande system och funktionella krav.

saljare

Samla allt på samma ställe

Undvik onödig administration och dubbelarbete och samla istället allt på en och samma plats. Få mer tid över till värdeskapande med ett system som kan anpassas till interna eller externa krav och processer - utan kompromisser.

Tillgänglighet via mobilen

Flexibilitet och tillgänglighet är A och O. Ta del av verksamhetssystemet på mobiltelefon och surfplatta. Möjliggör allt från tidsrapportering, avvikelsehantering och orderinformation ute hos kund eller på kontoret.

Vi skräddarsyr efter behov

Alla företag har kommit olika långt i sin digitaliseringsresa. Vi utgår utifrån era behov och tittar på en process i taget att effektivisera. Det kan vara allt från ett anpassningsbart planeringssystem till en automatiserad projekthantering. Valet är upp till er.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Hör gärna av dig till oss på 08-557 778 10 om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa just dig eller använd formuläret!

Vill du veta mer om hur vi genomför kravspecifikationer?

Kunskapsbanken

Vill du läsa mer om kravinsamling eller andra kreativa processer och lösningar? Läs våra blogginlägg och guider i vår kunskapsbank!

KYC-bild
Blogg
23 november 2021

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen

KYC-system som hjälper dig följa penningtvättslagen I takt med en allt snabbare digital...
resursplanering_bild
Blogg
2 november 2021

Back to Basics med resursplanering

Back to basics med resursplanering Resursplanering är inte alltid lätt – men det behöve...
iStock-637928410
Blogg
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...