Tre anledningar varför du ska välja ett anpassningsbart fastighetssystem

Fastighetsbranschen växer så det knakar, och PropTech likaså. På Multisoft tror vi på att bra fastighetssystem är användarvänliga, automatiserade, och anpassade efter din enskilda verksamhet. Ett system som jobbar för dig och inte tvärtom, helt enkelt! Men med många olika alternativ kan det vara svårt att hitta rätt – oavsett som du väljer oss eller inte, så vill vi hjälpa dig på traven.

Nedan har vi listat tre anledningar varför du som arbetar i fastighetsbranschen ska välja ett anpassningsbart fastighetssytem:

1. Kravinsamling: Med företagsbehov i fokus

En anpassad systemlösning är ett verktyg som utgår ifrån er verksamhets krav, behov och önskemål. Vad saknas i nuläget? Vad behövs för framtiden? Hur kan vi effektivisera arbetet och öka vinstmarginalen? Nyckeln till ett lyckat system är en gedigen kravinsamling som besvarar dessa frågor och lägger grunden för rätt systemlösning.

När du anlitar Multisoft börjar vi alltid med att kartlägga verksamhetsbehov och nuvarande arbetsprocesser. Redan under detta första stadium lägger vi därför fram olika förslag på systemfunktioner och arbetsstöd som förenklar t.ex. realtidsanalyser, riskhantering och projektprognoser – allt med ert företag och branschen i fokus.

2. Integrationer: Samla allt på en och samma plats

Ett real fastighetssystem hjälper dig med förvaltning av fastigheter genom att frigöra tid för annat än administration. Sitter du i flera Excel-dokument och verktyg samtidigt? Om svaret är ja är du med stor sannolikhet redo för ett överskådligt och molnbaserat systemstöd som frigör dig från trassliga och repetitiva arbetsmoment, så att du kan fokusera på verksamhetsutveckling och långsiktiga planer – ett integrerat fastighetssystem tar er dit snabbare.

Med hjälp av vår low-code plattform Softadmin® kan Multisoft smidigt överföra all viktig information och data till ert nya systemstöd och integrera mot ekonomihantering, resurshantering, rekrytering, avtal, tidrapportering, BankID, Swish och mycket mer… allt samlat på en digital plattform som förenklar realtidsanalyser och dessutom är tillgänglig via både surfplatta och mobil. Kanske är det bäst att integrera alla lösningar och funktioner från början eller möjligtvis ta det bit-för-bit? Ni bestämmer!

3. Onboarding: Förenkla vardagen för både medarbetare och kunder

Nöjda medarbetare = nöjda kunder. Gör er onboarding och personalhantering konkurrenskraftig med användarvänliga systemstöd för introduktion och kompetensutveckling. Fördelen med ett anpassat fastighetssystem gör sig extra tydlig i mötet mellan IT och HR – utan överflödiga standardfunktioner slipper medarbetare onödigt administrativt brus och kan istället känna sig trygga i deras arbete. Med lösningar som anpassad vy och integrationer mot interna system som exempelvis rekryteringssystem ser Multisoft till att era nyanställda får rätt åtkomst från start och har en smidig introducering till den nya arbetsplatsen. Flexibla lösningar genererar trygga medarbetare, som i sin tur leder till minskad personalomsättning och ökad lönsamhet. Win-Win-Win!

Nu när du vet vad som behövs i ett effektivt fastighets- eller förvaltningssystem är du redo för nästa steg. Vi på Multisoft hjälper dig att bygga din nya flexibla och anpassningsbara lösning eller renovera din nuvarande. Läs mer om våra fastighetssystem eller kontakta oss direkt så pratar vi vidare!

Relaterade inlägg

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-113
Affärssystem
Blogg
23 juni 2022

Back to Basics: vad är affärssystem/ERP och hur väljer man rätt?

Vad innebär ett affärssystem och hur vet du om det är rätt för dig? Läs om det i vårt se...
dator-möte
Blogg
Bygg
Fastighet
15 juni 2022

Så sparar du tid & resurser inom bygg- & fastighetsbranschen

Byggbranschen digitaliseras, men vad betyder det i praktiken? I denna blogg hjälper vi d...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar för fastighet, förvaltning eller andra branscher? Hör av dig till oss!

Kontakta oss