Power BI

Microsoft Power BI är ett molnbaserat Business Intelligence verktyg, som är väldigt intuitivt, kraftfullt och enkelt att använda. 

Bokningssystem

Utöka dina rapportmöjligheter med Power BI och Softadmin®

Microsoft Power BI har, enligt Gartner, etablerat sig som en ledare i segmentet ”Analytics and Business intelligence platforms”. Det ger dig möjligheten att själv skapa dynamiska dashboards för att analysera din verksamhet och genererar nya insikter om hur ni kan nå era mål.

För dig som har en komplex eller unik verksamhet med avancerade analysbehov passar Power BI perfekt som komplement till ditt Softadmin®-system. Dess tydliga visualiseringar visar exakt vad som sker verksamheten och hjälper er att hitta trender i informationen.

Genom en djup förståelse för era processer, era mål och er data skapar vi en enhetlig underliggande datastruktur, som integrerar mot både gamla och nya system.

Med hjälp av Softadmins® välstrukturerade datalager kan man smidigt transformera och gruppera om den för rapportering, på ett sätt som är anpassat för er verksamhet.

Softadmin Power BI
Devices

Automatisera onödig administration

Med automatisering av er bokningar eliminerar ni onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt. Ett automatiserat bokningssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt minskar felsteg och dubbelarbete.

automatisering illustration

Integrera mot befintliga affärssystem

Webbtjänster, ekonomisystem eller affärssystem. Vår bokningslösning skapas på automatiseringsplattformen Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera din bokningshantering med era övriga kritiska system eller tjänster.

Devices

Använd statistik till er fördel

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer för fortsatt effektivisering på verksamhetsnivå. Exempelvis bokningar, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande low-code plattform

Softadmin® är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Läs mer om våra leller boka ett möte med våra specialister.

Läs mer

start_hero

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om hur du kan använda Power BI i ditt Softadmin®-system? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss