Power BI

Microsoft Power BI är ett molnbaserat Business Intelligence verktyg, som är väldigt intuitivt, kraftfullt och enkelt att använda. 

Bokningssystem

Utöka dina rapportmöjligheter med Power BI och Softadmin®

Microsoft Power BI har, enligt Gartner, etablerat sig som en ledare i segmentet ”Analytics and Business intelligence platforms”. Det ger dig möjligheten att själv skapa dynamiska dashboards för att analysera din verksamhet och genererar nya insikter om hur ni kan nå era mål.

För dig som har en komplex eller unik verksamhet med avancerade analysbehov passar detta perfekt som komplement till ditt Softadmin®-system. Dess tydliga visualiseringar visar exakt vad som sker verksamheten och hjälper er att hitta trender i informationen.

Genom en djup förståelse för era processer, era mål och er data skapar vi en enhetlig underliggande datastruktur, som integrerar mot både gamla och nya system.

Med hjälp av Softadmins® välstrukturerade datalager kan man smidigt transformera och gruppera om den för rapportering, på ett sätt som är anpassat för er verksamhet.

Softadmin Power BI

Automatisera onödig administration

Med automatisering av er bokningar eliminerar ni onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt. Ett automatiserat bokningssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt minskar felsteg och dubbelarbete.

Integrera mot befintliga affärssystem

Webbtjänster, ekonomisystem eller affärssystem. Vår bokningslösning skapas på automatiseringsplattformen Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera din bokningshantering med era övriga kritiska system eller tjänster.

Använd statistik till er fördel

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer för fortsatt effektivisering på verksamhetsnivå. Exempelvis bokningar, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Vad är Power BI?

Power BI är ett visualeringsverktyg som samlar viktig data och information (oavsett om den är moln-baserad eller från Excel-dokument) och omvandlar denna information till visuellt interaktiva och överskådliga grafer och diagram.

Vad används Power BI till?

Power BI, som kan användas av både stora och små företag, effektiviserar datahantering genom att göra om statistik till visuell och interaktiv information som gör det enklare att ta beslut.

Vad är fördelarna med Power BI (och varför används det av så många)?

Det finns många olika fördelar med denna lösning! Nedan har vi listat de tre viktigaste enligt oss:

  • Översikt över viktig data och statistik på ett tydligt men interaktivt sätt och förenklar beslutsfattande i realtid.
  • Är skapat av Microsoft vilket innebär att det går att integrera mot alla viktiga Microsoft-lösningar och program som kan tänkas behövas och samla all kritisk information på en plats.
  • Molnbaserat vilket innebär att du alltid har åtkomst till viktig information och data, var du vill och när du vill. Desktop eller app på mobilen och surfplattan – du väljer själv!

Kundcase

Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...
Boliden

Boliden

Boliden Bergsöe har valt Multisoft till att effektivi...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om hur du kan använda Power BI i ditt Softadmin®-system? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss