Bokningssystem

Automatisera bokningar och hantera allt från personal, lokaler och utrustning i ett och samma bokningssystem. Spara tid och resurser till viktigare ändamål än administration och dubbelarbete.

Bokningssystem

Välj ett anpassningsbart bokningssystem

Att implementera en ny lösning innebär i de allra flesta fall någon form av anpassning. Där skiljer vi oss mot vanliga standardlösningar. Vi ser till att konfigurera er bokningslösning med den funktionalitet och krav ni behöver redan från början, istället för att ”bygga om” delar av lösningen i slutet. Multisofts bokningslösning konfigureras så att det är anpassat och integrerat efter era unika processer både idag och i framtiden.

Kontakta oss idag

Några av våra nöjda kunder

Vattenfall-logotyp-2019
Attendo
Barncancerfonden
Boliden

Automatisera onödig administration

Med automatisering av er bokningar eliminerar ni onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt. Ett automatiserat bokningssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt minskar felsteg och dubbelarbete.

Integrera mot befintliga affärssystem

Webbtjänster, ekonomisystem eller affärssystem. Vår bokningslösning skapas på automatiseringsplattformen Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera din bokningshantering med era övriga kritiska system eller tjänster.

Använd statistik till er fördel

Era viktiga nyckeltal kan också visas som diagram och grafer för fortsatt effektivisering på verksamhetsnivå. Exempelvis bokningar, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden kan med fördel visas grafiskt.

Frågor & svar: Bokningsystem

Vad är ett bokningssystem?

Ett system som hjälper dig sköta bokning helt enkelt! Istället för manuellt arbete kan ett bokningssystem hjälpa dig hantera det administrativa arbetet och samla all viktig information på en plats. Med cloud- och nätbaserad bokning kan du dessutom se över ditt system var du än och när det passar dig.

Varför välja ett bokningssystem framför Excel?

Arbete i Excel kan lätt bli överväldigande bland alla dokument, ark och flikar. Dokument och fakturor kan lätt försvinna eller glömmas bort – ett bokningssystem hjälper dig hålla reda på allt och minskar risken för misstag som tillkommer vid hög manuell inblandning.

Vad är fördelarna med integrerat bokningssystem?

Ett automatiserat bokningssystem sköter repetitiva och långdragna administrativa processer åt dig och minimerar på så vis dubbelarbete och minskar risken för fel. Med integrering samlar ditt system all viktig information, ekonomihantering, fakturering och resurshantering på en plats. Ett integrerat bokningssystem effektiviserar hantering av arbetsuppgifter och kommunikation.

Välj precis det ni behöver för bokningshantering

Ni bestämmer vilka resurser

Konferensrum, möten eller tjänster? Vi hjälper er att skapa bokningsbara resurser helt enligt era villkor.

Dynamiska workflows

Skapa flera olika workflows som baseras på bokningar. Vi hjälper er att sätta upp hur de olika flödena ska se ut och vilka personer eller grupper som förknippas med respektive steg.

Bokningsbekräftelser och påminnelser

Se till att inget faller mellan stolarna med automatiska bokningsbekräftelser och påminnelser.

Tätt integrerat

Integrera bokningen med fakturering, lagerhantering eller ärendehantering. Vi hjälper er att med en automatiserad administration snabbt kunna hoppa från en bokning till relevanta sammankopplade funktioner.

Automatiserad avprickning med QR-kod

Gör det enkelt att ”pricka av” personer i samband med en bokning, genom att använda QR-koder som mailas till deltagare i förväg.

Bokningsvy med all information på ett ställe

Kalendervy, dagsvy eller enstaka bokning – dina bokningar presenteras precis så som ni önskar. Under bokningen får du tillgång till all information och historik som har en koppling till bokningen, exempelvis lokaler, catering eller andra tillbehör eller ansvariga personer.

Ekonomi och affärssystem

Vår bokningslösning stödjer en mängd olika typer av integrationer som berör ekonomi, exempelvis Bankgirocentralen (BGC) med inbetalningsavprickning, autogiro, utbetalning, e-faktura m.m. Det finns även stöd för integrationer mot specifika affärssystem som Dynamics AX, Agresso, SAP, Visma med flera.

Webbtjänster

Våra bokningssystem integrerar sömlöst med webbtjänster utvecklade i de standardspråk som används. Vi ser till att information överförs mellan webbplats och bokningssystem på ett smidigt och kontrollerat sätt.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra systemlösningar? Kontakta våra specialister eller fyll i formuläret.

Kontakta oss

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg och case om allt från bokningssystem till andra smarta systemlösningar.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-11
Blogg
Bokningssystem
30 augusti 2022

Gör ditt bokningssystem till en konkurrensfördel

Hur kan ert bokningssystem hjälpa er att växa på lång sikt? Vi kartlägger fyra funktione...
bokningssystem-kvinna-visar-annan-kvinna-dator
Blogg
Bokningssystem
21 juli 2022

Back to Basics: hur funkar automatiserade bokningssystem?

Vad innefattar bokningssystem? Varför välja en automatiserad systemlösning för bokning?...
Två kvinnor samtalar medan de arbetar på bärbara datorer.
Blogg
Bokningssystem
6 juli 2022

3 viktiga funktioner i ett bokningssystem

Är det dags för ett nytt bokningssystem? Håll utkik efter dessa viktiga funktioner och h...