Karriär

Sök till Multisoft - en av Sveriges och Europas topprankade arbetsplatser enligt GPTW! Var med och skapa innovativa lösningar som förenklar arbetsdagen för tiotusentals människor. Här får du chansen att driva utvecklingen av framtida system och automatisering tillsammans med ett kompetent team. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare, varav hälften av affärsområdescheferna är kvinnor, och  levererat över 400 system.

Sök rollen här

 

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-146

Heltid

Stockholm / hybrid

 Affärsområde

Systemutvecklare

Om tjänsten

Multisoft förvandlar affärsbehov till teknisk innovation genom vår egenutvecklade low-code plattform. Med våra system skapar vi verkligt värde för företag genom automatisering och effektivisering. Som systemutvecklare hos oss kommer du att vara en central funktion i att föra kundens vision till verklighet. Du kommer att:

  • Delta aktivt i projekt tillsammans med våra kunder
  • Förstå, analysera och omvandla kundernas behov till skräddarsydda systemlösningar
  • Engagera dig i både lösningsarkitektur och systemutveckling med vår low-code plattform

Varför Multisoft?

Vi är inte bara ett team; vi är en familj av problemlösare, där alla från civilingenjörer till lärare bidrar med sina unika perspektiv för att skapa lösningar som gör skillnad. Vi värderar ditt tankesätt, inte bara din tekniska kunskap. Vår tro är att exceptionell systemutveckling mest handlar om din förmåga att lösa problem och ditt logiska tänkande.

Vem är du?

Du är någon som brinner för automatisering och effektivisering, med en stark drivkraft att skapa system som tillför bestående värde till verksamheter. Som person är du öppen, kommunikativ och nyfiken, med en stark förmåga att ta dig an och lösa nya utmaningar. Vi ser gärna att:

  • Du är ambitiös och lösningsorienterad
  • Du har en förmåga att djupdyka i problem och hitta innovativa lösningar
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du delar vår övertygelse om att kreativa lösningar och innovativt tänkande är kärnan i framgångsrik systemutveckling. Här kommer du vara en värdefull spelare i att leverera framtidens systemlösningar till företag och vara med på en resa där vi ständigt utforskar nya möjligheter inom systemutveckling.

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök till rollen som systemutvecklare