Systemutvecklare

Multisoft söker nu systemutvecklare med ett kreativt sinne och ett öga för problemlösning!

Är du intresserad av framtida system och automatisering? Då kan du få möjligheten att vara med och driva utvecklingen av våra framgångsrika system tillsammans med ett kompetent och engagerat team.

På Multisoft utvecklar och levererar vi automatiserade och anpassningsbara system som är både tids- och resurseffektiva så att våra kunder kan fokusera på kreativa uppgifter och långsiktiga mål i stället för trasslig administration. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 80+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021. (*Great Place To Work, medelstora organisationer)

Om tjänsten

Det ingår en hel del problemlösning där programmering är ett av verktygen vi använder. Här får du möjligheten att arbeta med lösningsarkitektur och systemutveckling i lösningar byggda med plattformen Softadmin®.

Som systemutvecklare på Multisoft arbetar du i projektform nära kunden för att förstå deras behov och krav. Med ett stort intresse för automatisering och effektivisering tar du dig an nya utmaningar och ser fram emot att skapa system med stort bestående värde. Som en del av vårt fantastiska team kommer du kunna fördjupa dina kunskaper och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du som söker är en öppen och kommunikativ person som bidrar med din synvinkel och nyfikenhet i framtida projekt.  

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ambitiös, lösningsorienterad och logiskt tänkande. Med ett stort intresse för automatisering och effektivisering tar du dig an nya utmaningar och ser fram emot att skapa system med stort bestående värde. Som en del av vårt fantastiska team kommer du kunna fördjupa dina kunskaper och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du som söker är en öppen och kommunikativ person som bidrar med din synvinkel och nyfikenhet i framtida projekt.  

Vi som arbetar på Multisoft har bakgrund som civilingenjör och lärare, högskoleingenjör eller motsvarande. Vår övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är van vid, utan snarare att man uppvisar exceptionell problemlösningsförmåga och logiktänk.  

Anställningen kräver att du behärskar svenska samt engelska flytande i både tal och skrift. 

 

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök här

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor – Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Läs mer

start_5050_2