Erfaren säljare med passion för verksamhetsutveckling

Multisoft skapar anpassningsbara verksamhetssystem utifrån kunders behov. Varje lösning är unik men utgår ifrån samma grundidé – minimal administration och maximal automatisering. Sedan starten 1995 har vi vuxit till ett företag med 80+ medarbetare och över 400 levererade system. 

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021.

(*Great Place To Work, medelstora organisationer) 

I tjänsten som säljare kommer du att…

-        Arbeta i projektform med att ge råd, kartlägga och hitta lösningsförslag åt kunder. Från önskemål till faktiska behov, definierar och säkerställer du villkor för leveransen av nya projekt. Som säljare följer du alltså med från första mötet till kontraktsignering.  

-      Delta och driva marknadsanalyser inom olika branscher och hjälpa till att skapa material som möjliggör Inbound och Outbound via digitala kanaler.  

-      Matcha ihop personer och kompetenser som behövs för att kunden såväl som utvecklarna ska hitta varandra på bästa möjliga sätt. Du är länken och översättaren mellan Verksamhetskrav och IT-lösningar!  

-       Arbeta i små och större team. Till vardags jobbar du i mindre lag på 2–4 personer bestående av säljare, kravinsamlare och marknadsförare men även större leveransteam inom ditt affärsområde  

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för problemlösning och att skapa positiv förändring i andras verksamhet och vardag. Du är energisk, ambitiös och engagerad i det du gör och inspirerar människor omkring dig. 

Du är flexibel och gillar att testa dig fram, samtidigt som du är en strukturerad och stark kommunikatör visuellt, i tal och i skrift. Du är lyhörd, förtroendeskapande och bra på att fånga upp behov och att få olika människor och kompetenser att förstå varandra och samarbeta. 

Du har driv och brinner för att bygga goda kundrelationer och gillar att få saker och ting gjorda! 

Sist men inte minst söker vi dig som har hjärtat på rätt stället och motiveras av att jobba tillsammans med andra. På Multisoft tror vi på att navigera kundresan som ett lag och hjälpas åt längs hela vägen! 

Kvalifikationer  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lösningsförsäljning, och/eller systemutvecklingsprojekt. Vi välkomnar även dig med erfarenhet av kravarbete, lösningsdesign och IT-projektledning som vill ta steget mot försäljning.  

Vi ser det som meriterande om du: 

  • Har erfarenhet av säljprocessen från leadsgenerering till affär och KAM. 
  • Har erfarenhet av digital försäljning via sociala kanaler och medier som t.ex. LinkedIn. 

Anställningen kräver att du behärskar svenska samt engelska flytande i både tal och skrift. 

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök här

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor – Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Läs mer

start_5050_2