Projektledare med passion för affärsutveckling

Är du en pigg och ambitiös person med siktet inställt på ledarskapsroller? Vill du hjälpa verksamheter och organisationer att nå sina visioner – snabbt? Då kan vi erbjuda dig ett av Stockholms roligaste och mest utmanande roll inom verksamhetsutveckling. På Multisoft söker vi just nu en projektledare som brinner för kravinsamling och affärsutveckling!  

Multisoft skapar anpassningsbara verksamhetssystem utifrån kunders behov. Varje lösning är unik men utgår ifrån samma grundidé – minimal administration och maximal automatisering. Sedan starten 1995 har vi vuxit till ett företag med 80+ medarbetare och över 400 levererade system.  

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021. (*Great Place To Work, medelstora organisationer) 

Om tjänsten

I rollen som projektledare fokuserar du på affärsutveckling, kundrelationer och projektledning av systemimplementation. Du ansvarar i regel för flera kunder parallellt och utgör den centrala punkten i relationen mellan kund och medarbetare. Med dig når vi i mål med kravinsamling, leveranser och samarbete effektivt och på bästa sätt, tillsammans.  

Målet med rollen är att vara en kvalificerad partner i kundens digitaliserings- och automatiseringsresa och hitta fler sätt för kunden att spara tid genom att skapa och vidareutveckla deras skräddarsydda verksamhetssystem. Varje dag och projekt innebär nya spännande utmaningar och kreativa uppgifter då projekten varierar i storlek, tidslängd och kan gälla helt nya eller befintliga kunder.

Till vardags kommer du att...

  • Planera och leda projekt samt annan verksamhet mot kund i linje med de mål som sätts upp för kunden/projektet på både lång och kort sikt tillsammans med ett team.  
  • Delta aktivt i behovsidentifikation, försäljning, kravinsamling, och leverans hos befintlig kund.  
  • Följa upp samt löpande proaktivt kommunicera och visualisera projektstatus både mot kunden och internt.  
  • Guida kundrelationer och identifiera bästa samarbetssättet inom varje enskilt projekt.  
  • Se till att kundrelationen kontinuerligt utvecklas så att kunden ser dig och ditt team som en rådgivande partner.  

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för projektledning och problemlösning. Som person är du ansvarstagande, engagerad och drivs av att skapa och bibehålla teamkänsla och goda kundrelationer, samt förstår hur dessa hänger ihop. Vi vill ha dig som har tidigare erfarenheter av systemutvecklingsprojekt eller mjukvaruutveckling, samt att driva eller jobba i kundprojekt.

Du vet vad som krävs för att gå i mål med enklare och mer komplexa projekt enligt projektplan och förstår vikten av anpassningsbarhet och att vara lyhörd i nya situationer och inför nya projekt. Du motiveras av möjligheten att hjälpa och effektivisera kunders arbetsflöden och andra verksamhetsprocesser.

Som projektledare behöver du även vara målinriktad och affärsorienterad och förstå vikten av att skapa värde för våra kunder. Du har en naturlig drivkraft och förmågan att skapa entusiasm bland andra och coacha dina kollegor till bästa resultat. Rollen kräver att du har en stark kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi ser det som extra meriterande om du har: 

  • Akademisk och/eller praktisk erfarenhet inom programmeringsmetodik, projektledning, programmering, ekonomi, testning och kvalitetsarbete.  
  • Praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling, kravinsamling och visualiseringstekniker för att enkelt beskriva kopplingen mellan krav och lösning.  

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök här

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor – Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i framförallt Storstockholm.

Läs mer

start_5050_2