Karriär

Sök till Multisoft - en av Sveriges och Europas topprankade arbetsplatser enligt GPTW! Var med och skapa innovativa lösningar som förenklar arbetsdagen för tiotusentals människor. Här får du chansen att driva utvecklingen av framtida system och automatisering tillsammans med ett kompetent team. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare, varav hälften av affärsområdescheferna är kvinnor, och  levererat över 400 system.

Sök rollen här

 

Carl

Heltid

Stockholm / hybrid

 Affärsområde

Projektledare

Som Projektledare

Multisoft söker nu en engagerad projektledare som har ett brinnande intresse för problemlösning och passion för kundnöjdhet till våra systemutvecklingsprojekt. En projektledare som både planerar, leder och aktivt bidrar i projektets genomförande.

I rollen som projektledare hos oss kommer du ha en central funktion i att stärka och utveckla våra kundrelationer. Du kommer att fokusera på:

  • Att effektivt planera och leda flera parallella kundprojekt.
  • Aktivt delta i behovsanalys, kravinsamling och att tillhandahålla kundernas förväntningar.
  • Fortlöpande utveckla kundrelationer och vara en stödjande rådgivare.
  • Att driva förbättringar och tillsammans med systemutvecklare och lösningsarkitekter nöjdchocka kunden med våra leveranser

Vi söker dig som har meriter inom:

  • Projektledning av IT-leveranser mot kund som består av hela kedjan från implementation av kod till produktionssättning.
  • Vana i konceptuell lösningsdesign i form av kartläggning av krav och visualisering av processer i samråd med kund och projektteam
  • Planering, uppföljning av mjukvaruprojekt med fokus på kvalitet, tid och budget.

Du är en person som har en relevant akademisk bakgrund och lätt för att lösa problem oavsett om det gäller ett systemkrav eller vem vi bör prata med för att få fram beslut.
Du besitter en passion för projektledning, är affärsorienterad, ansvarstagande och har erfarenhet av system- eller mjukvaruutvecklingsprojekt.

All form av erfarenhet inom kravinsamling, lösningsdesign, systemdokumentation, programmering eller databasmodellering välkomnas och underlättar förståelsen av vår leveransmodell. Det är även meriterande med kompetens inom verksamhetsutveckling.

Det är viktigt att du är entusiastisk och anpassningsbar med en förmåga att kunna motivera ditt team. Rollen kräver hög kommunikationsnivå inom såväl IT som verksamhet samt en ständig strävan efter att hålla kunden nöjd och utveckla kundrelationen positivt.

Om du ser detta som din nästa utmaning, tveka inte att skicka i din ansökan och bli en del av vårt team hos Multisoft.

Ansök till rollen som projektledare

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!