Karriär

Sök till Multisoft - en av Sveriges och Europas topprankade arbetsplatser enligt GPTW! Var med och skapa innovativa lösningar som förenklar arbetsdagen för tiotusentals människor. Här får du chansen att driva utvecklingen av framtida system och automatisering tillsammans med ett kompetent team. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare, varav hälften av affärsområdescheferna är kvinnor, och  levererat över 400 system.

Sök rollen här

 

Carl

Heltid

Stockholm / hybrid

 Marknad

Marketing Coordinator

Vi söker en engagerad Marketing Coordinator med en kreativ ådra som kommer att agera som en strategisk partner till vår marknadsavdelning och andra affärsområden. I denna roll kommer du att spela en central roll i vårt marknadsteam genom att skapa övertygande innehåll, hantera våra sociala mediekanaler, proaktivt leda och bidra till att förstärka vår varumärkesnärvaro.

Huvudsakliga ansvarsområden:

Projektledning: Leda och koordinera mindre marknadsföringsprojekt, inklusive kampanjer och evenemang, med ansvar från idéstadie till genomförande.

Rapportering: Analysera och rapportera resultat av våra marknadsföringsinsatser samt arbeta för förbättringar och vad som blir nästa steg.

Sociala medier: Ta fram en strategi för att stärka vårt varumärke och engagemang på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och möjligen TikTok.

Innehåll och kommunikation: Skapa engagerande copy för en rad olika marknadsföringsmaterial inom IT-sektorn, säkerställa att innehållet stämmer överens med vårt varumärke och förmedlar vårt budskap tydligt.

Vem söker vi?

Vi värdesätter en utbildningsbakgrund med en examen inom marknadsföring från Berghs School of Communication, Hyper Island eller en annan erkänd högskola/universitet. Din akademiska bakgrund bör ha gett dig en gedigen förståelse för best practices inom marknadsföring och strategier som kommer att vara till nytta i denna roll.

Tidigare erfarenhet från en byrå är högt värderad, då det har gett dig en insikt i branschens utmaningar och möjligheter. Även färdigheter inom innehållsskapande, sociala medier och projektledning är av stor vikt. Har du dessutom skrivit copy eller haft en marknadsroll inom IT-sektorn är det till stor fördel.

Som person är du kreativ, initiativrik och har en utmärkt förmåga att samarbeta och hålla månatliga möten över avdelningsgränser. Du är även resultatorienterad och har en stark önskan att ständigt lära och utvecklas inom ditt område.

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök till rollen som Marketing Coordinator