Karriär

Sök till Multisoft - en av Sveriges och Europas topprankade arbetsplatser enligt GPTW! Var med och skapa innovativa lösningar som förenklar arbetsdagen för tiotusentals människor. Här får du chansen att driva utvecklingen av framtida system och automatisering tillsammans med ett kompetent team. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare, varav hälften av affärsområdescheferna är kvinnor, och  levererat över 400 system.

Sök rollen här

 

ordersystem-man

Heltid

Stockholm / hybrid

R&D

Fullstack-utvecklare c#, .net

Om tjänsten

Vi har utvecklat en plattform, Softadmin®, som är ett low code-verktyg som accelererar systemdesign och utveckling. Plattformen används av många andra systemutvecklare på Multisoft och revolutionerar effektiviteten i framtagandet och vidareutveckling av nya system! Här får du genom experimenterande och utanför-boxen-tänkande vara med att vidareutveckla något som tillför mycket stort värde på marknaden både för utvecklare och slutanvändare. Som fullstack-utvecklare jobbar du med C#, .NET, JavaScript, TypeScript samt avancerad T-SQL.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • Vill vara med och bygga nästa generations utvecklingsplattform för agila verksamhetssystem.
  • Kan tänka generellt och lösa problem på en meta-nivå.
  • Är självgående, initiativrik och driven.
  • Har lätt för att sätta sig in i andras kod och växla mellan detaljer och helhetsperspektiv.
  • Är en lagspelare som gärna delar med sig av sin egen kunskap.

Sannolikt har du arbetat några år med C#-utveckling i webbprojekt och har datarelaterad utbildningsbakgrund, som t.ex. civilingenjör inom datateknik eller teknisk fysik. Vi tror att du, liksom vi, har programmering även som ett privat intresse och sannolikt har utvecklat en hel del på fritiden vid sidan av studier och tidigare arbete. Anställningen kräver att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många aktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök till rollen som fullstack-utvecklare  c#, .net