Karriär

Sök till Multisoft - en av Sveriges och Europas topprankade arbetsplatser enligt GPTW! Var med och skapa innovativa lösningar som förenklar arbetsdagen för tiotusentals människor. Här får du chansen att driva utvecklingen av framtida system och automatisering tillsammans med ett kompetent team. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare, varav hälften av affärsområdescheferna är kvinnor, och  levererat över 400 system.

Sök rollen här

 

erfaren-systemutvecklare

Heltid

Stockholm / hybrid

 Affärsområde

Erfaren systemutvecklare

Om tjänsten

Som erfaren systemutvecklare på Multisoft arbetar du i projektform nära kund. Våra kunder är stora företag som behöver hjälp att omvandla deras verksamhetsbehov till systemlösningar. Din roll är att förstå deras behov och krav, för att med hjälp av problemlösning utveckla en systemlösning som täcker dessa. Här får du möjligheten att arbeta med lösningsarkitektur och systemutveckling i lösningar byggda med vår low-code plattform. Du kommer att ha en expertroll i gruppen som erfaren integrationsutvecklare. Våra system finns ofta i komplicerade IT-miljöer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sätta dig in i olika kunders verksamheter och systemmiljöer för att ge expertråd och analysera utvecklingsområden  
  • Stötta övriga i gruppen kring drifts och integrationsproblematik 
  • Identifiera ineffektiva administrativa processer och ta fram lösningförslag  
  • Bygga system med vår egen low-code plattform 
  • Följa upp och ge kunder tekniskt stöd i frågor kring integrationer och drift 
  • Vidareutveckla kunders befintliga Multisoft-byggda system  
  • Samarbeta tätt inom ditt eget team och i tvärfunktionella arbetsgrupper med kollegor från olika affärsområden  

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ambitiös, lösningsorienterad och logiskt tänkande. Med ett stort intresse för automatisering och effektivisering tar du dig an nya utmaningar och ser fram emot att skapa system med stort bestående värde för våra kunders verksamheter. Som en del av vårt fantastiska team kommer du kunna fördjupa dina kunskaper och utvecklas tillsammans med dina kollegor. 

Vi ser gärna att du som söker är en öppen och kommunikativ person som bidrar med din synvinkel och nyfikenhet i framtida projekt. Meriterande är att man har praktisk erfarenhet av att bygga olika typer av integrationer.

Vi som arbetar på Multisoft har bakgrund som civilingenjör och lärare, högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker systemutvecklare med tidigare arbetslivserfarenhet av programmering och som har, precis som vi, ett stort intresse för programmering privat. Vår övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är van vid, utan snarare att man uppvisar exceptionell problemlösningsförmåga och logiktänk. 

Anställningen kräver att du behärskar svenska samt engelska flytande i både tal och skrift. 

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök till rollen som erfaren systemutvecklare

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor – Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Läs mer

start_5050_2