Content Creator

Multisoft söker en driven content creator som vill vara med och skapa digitalt material till våra kanaler tillsammans med ett växande marknadsteam. 

Är du social, driven digital kreatör och vill få en fot in i IT-branschen? Då kan Multisoft vara rätt för dig. Vi söker efter någon som förstår vikten av bra innehåll och älskar att arbeta i Adobe-program och har erfarenhet av WordPress eller annat CMS. Fotografering är också ett plus.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021 (*Great Place To Work, medelstora organisationer).

Sök rollen här

Om tjänsten

Som content creator på Multisoft arbetar du agilt tillsammans med marknadsteamet och övriga organisationen bestående av konsulter, säljare och projektledare..

Du är flexibel och gillar att testa dig fram, samtidigt som du är en strukturerad och stark kommunikatör visuellt och i skrift. Du har driv och brinner för att skapa fängslande innehåll som både sticker ut och ger ett värde till våra målgrupper.

Sist men inte minst söker vi dig som har hjärtat på rätt stället och motiveras av att jobba tillsammans med andra. På Multisoft tror vi på att navigera kundresan som ett lag och hjälpas åt längs hela vägen! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa och redigera bilder för blogginlägg, guider och e-böcker. 
  • Ta fram grafiskt material relaterat till våra kampanjer och webbsidor.
  • Stötta kreativa projekt från start till slut.
  • Skapa och redigera landningssidor i WordPress.
  • Identifiera hål i vår innehållsproduktion och bidra till idéer och förslag.

Vi tror att du...

  • Är ambitiös, lösningsorienterad och kreativt lagd.
  • Vill skapa och utveckla varumärket Multisoft och Softadmin genom att ta fram idéer och kreativ kommunikation i form av bild och form inom olika kanaler, exempelvis hemsida, sociala medier och marknadsmaterial.
  • Håller koll på trender och förstår våra målgrupper och intressenter.
  • Gärna vill bidra till den hela kreativa processen från idéer till leverans.
  • Har en önskvärd relevant utbildning eller något år arbetserfarenhet av liknande tjänst.

Gör skillnad på riktigt

Varje dag består av att göra skillnad i människors vardag. Du kommer även att tillhöra ett välkommande team med bred kunskap och gedigen erfarenhet, samt få chansen att påverka utvecklingen av Multisoft.

Aktiviteter och konferenser

Självklart gillar vi även att ha roligt tillsammans! Varje år får medarbetare åka på konferenser - varav en i Sverige och en utomlands. Våra medarbetare erbjuds även många medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar såsom inom mat, musik och träning.

Vi bryr oss om varandra

På Multisoft bryr vi oss om varandra - vi värderar socialt engagemang och arbetar tillsammans för en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur. Psst... Multisoft är även ett medarbetarstyrt bolag!

Ansök här

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor – Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Läs mer

start_5050_2