bygg-affärssystem

Affärssystem för visionära entreprenadföretag inom bygg

Multisofts digitala affärssystem för entreprenadföretag ger dig ett flexibelt verktyg för effektiv överblick, ökad lönsamhet och minskad administration

Ökad kontroll

Hanterar du flera komplexa entreprenadprojekt samtidigt? Med ett enhetligt system följer ni enkelt upp vad gällande ekonomi, avtal, resurser och tidsrapportering. Få kontroll på processen - från start till slut.

Minskad administration

All information samlad på en plats + automatisering = minskat dubbelarbete.  Med autogenererad byggdagbok och integrerade ekonomisystem effektiviserar ni arbete och rapportering via både mobil och surfplatta i realtid. 

Ökad lönsamhet och kvalitet

Förenkla ÄTA-hantering och se till att ni inte missar att fakturera för extraarbeten. Hantera avvikelser och utför dessa i tid med ett automatiserat system som påminner och varnar vid förändringar. 

System på low-code plattform

Varför Multisoft?

Vi brinner för att skapa tids- och resurseffektiva system som kombinerar standarddelar med flexibla och anpassningsbara lösningar. Med stor kunskap och gedigen erfarenhet av systemlösningar gör vi vardagen lättare för tusentals människor, varje dag. Nyckeln till effektiva system finns i kartläggningen av verksamhetsbehov, möjligheter och utmaningar för er verksamhet och bransch.  

Vi levererar snabbt och kan antingen lösa en bit i taget eller göra en grundlig omställning av alla processer samtidigt. Ni bestämmer! 

Kontakta oss

ÄTA/extra-arbete

Nu kan både kund och utförare skapa underlag för extraarbete digitalt. Vi förenklar hantering av ÄTA med ett system som lägger grunden för högre lönsamhet. Upplev förenklad ÄTA-hantering med kategorisering såsom:

  • Tydliga markeringar av allt fakturerbart arbete 
  • Tydliga markeringar av godkända extraarbeten så att endast dessa utförs 
  • Stöd för uppföljning av avvikelser (med mindre manuell inblandning går inga av dessa förlorade!) 
  • Automatiserat faktureringsunderlag 
statistics-system

Kundcase

Inga inlägg hittades

Kontakta oss