fastighetssystem

Molnbaserat fastighetssystem anpassat efter er verksamhet

Undvik administration och öka marginaler med ett molnbaserat fastighetssystem för allt från teknisk förvaltning och fondbolag till fastighetsägare och konsulter.

Välj ett anpassningsbart fastighetssystem eller förvaltningssystem

Välj ett fastighetssystem som ger bättre överblick, underlättar beslutsfattande och prioriteringar, realtidsanalyser, minskade ledtider, ökad kapacitet och vinstmarginal.

Projekt- och ärendehantering – Möjliggör tydlig överblick i realtid för effektiv kort- och långsiktig planering av åtgärder och minskat personberoende.

Avtal och CRM – Ett ställe för all kunddata/information. Från Kundregister till fakturahantering. Strukturerade arbetsflöden genom regelstyrning, fördefinierade formulär och automatiserade påminnelser.

Beslutsstöd – Analys och visualisering av data för att skapa grunden för att förbättra resultaten. Möjlighet till exporter av paketerat resultat till t.ex. fördefinierade one-pagers.

Beräkningsmodeller – Ersätt gigantiska Exceler genom att automatisera bearbetning av er grunddata. Ni bestämmer vilka och hur parametrar styr IRR, LTV, kalkylränta, value add, NIY, miljö etc.

Er långsiktiga partner inom PropTech och digitalisering

Behöver ett nytt systemstöd, vill öka konkurrensfördelar, öka vinstmarginaler eller bara bli av med manuell hantering? Vi hjälper er oavsett vilken fas ni är i. Med oss som partner får ni en unik kombination av metodik, kompetens och erfarenhet från över 100 lyckade projekt, över 25 års erfarenhet och vår plattform Softadmin®. Vi lyssnar in era behov och erbjuder såväl standardiserade lösningar som helt verksamhetsanpassade systemstöd.

Tillsammans uppnår vi snabb effekt och skapar värde för er verksamhet. Vi kan hjälpa er med att identifiera de mest prioriterade behoven och analyserar vilken lösning som kan ge störst nytta. Ni kan er verksamhet, vi kan bygga system!

Inbyggd integration

Samla allt ni behöver på en och samma plats med färdiga integrationskomponenter till tusentals system och webbplatser.

Helt anpassningsbart

Låt systemet anpassa sig efter er, inte tvärtom. Med Softadmin® kan vi skräddarsy lösningar i minsta detalj.

Webbaserat och flexibelt

Softadmin® är helt webbaserat och fungerar på dator, surfplatta och mobil. Välj även moln eller molnfritt.

Softadmin® – En plattform, alla processer

Vår plattform Softadmin® består av standardiserade komponenter och byggstenar som enkelt kan anpassas. Det gör att det går snabbt att implementera funktionlitet eller ta fram en POC utifrån er verksamhets behov.

Plattformen är grunden för alla våra system och utvecklas kontinuerligt för att exempelvis möta nya standarder på webbläsare. Och vi uppdaterar vi den löpande med ny och förbättrad funktionalitet, ca 4 gånger per år. Det innebär att ni alltid har ett modernt och molnbaserat fastighetssystem, som enkelt kan vidareutvecklas och växa i takt med att er verksamhet och behov förändras.

Vår plattform är databasstyrd vilket innebär att lagring av data matchar era processer för att stödja just era behov av överblick, hierarkier, bearbetning, periodicitet, rapporter, regelverk, automatisering etc.

Läs mer om Softadmin®

Softadmin_logo_NEG

Fler funktioner och möjligheter

Förenklad prognos och riskhantering

När data finns tillgängligt på ett ställe blir det lättare att skapa automatiska eller manuella prognoser för framtiden (både före och under projekt). Föreställ en mer automatisk riskhantering och uppdaterat prognos baserat på ÄTA eller en extrapolerade prognoser baserat på historik och AI. Allt samlat i  ett molnbaserat fastighetssystem.

Identifiering

Som extern och objektivt bollplank kan vi stötta i att identifiera och konkretisera potentiellt förändringsarbete. Alternativt bekräfta och förädla befintliga arbetssätt och rutiner i uppdaterade digitala lösningar. Vi stöttar er i allt från behovsanalyser, automatisering, robotisering, processkartläggning, regelstyrda krav och mycket mer!

Resursplanering

Beroende på inriktning på er verksamhet samt hur ni arbetar med era fastigheter och förvaltning finns det olika krav på vad som är viktigast.

Softadmin® styr även tillgänglighet av information och resurser baserat på roller och behörigheter. På så sätt blir det inte så mycket brus för varje användare: man ser det man ska se och tillåts göra det man ska kunna göra. Detta tillsammans möjliggör en enklare planering av projektets resurser både på hög nivå och i detalj.

Läs mer om vår lösning för resursplanering

Personalhantering och onboarding

Om du har minskad personalomsättning och nöjdare medarbetare som ett av dina fokusmål inför framtiden så har vi lösningar på olika djup som fokuserar på personalhantering. Framför allt har vi erfarenhet inom onboarding/introduktion och kompetensutveckling – så att alla får en bra start och en tydlig plan framåt.

Automatiseringsnivån på dessa processer kan bestämmas utefter era förutsättningar och mängd ärenden.

Läs mer om vår lösning för on/offboardingsprocessen

Analys

Vi hjälper er ta fram lösningsförslag på hur ni kan automatisera befintliga eller nya processer. Vi kan stötta med exempelvis: Gap-analyser, Business case, estimat och kalkyler, lösningsförslag, systemskisser, datamodeller, kravspecifikationer och POC.

Realisiering

Vi hjälper till att genomföra förändring och vidareutveckla. Vi hjälper till med bland annat att ta fram slutlig kravspecifikation; scope, informations- och databasmodell, processer, systemskiss m.m.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...
Katrine

Katrine Pedersen

Affärsutvecklare

072 – 977 68 17

Marika-2020

Marika Nordin-Andersson

Affärsutvecklare

072 – 977 68 71

Kontakta oss

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag eller en av mina kollegor inom kort.

 

Kunskapsbanken

Läs det senaste om allt från fastighets- och förvaltningssystem till AI och data i vår kunskapsbank!

iStock-637928410
27 september 2021

3 Viktiga funktioner i ett ordersystem

3 Viktiga funktioner att hålla utkik efter i ett ordersystem Ett orderhanteringssystem...
AI
Guide
7 september 2021

Så kommer du enkelt igång med AI

Läs och ladda ner vår guide om hur du kommer igång med AI!
softadmin
Guide
7 september 2021

Byt ut din Excel mot en systemlösning

Automatisering nämns ofta i samma andetag som digitalisering. Ofta blandas de ihop i tro...