Vi levererar bättre medlemssystem

Genom att vi förstår era utmaningar och kan adressera dessa i ett för er anpassat medlemssystem så blir resultat en bättre leverans och ni kan fokusera på medlemmarna och viktiga kärnfrågor.

Jag vill veta mer

iStock-637928410
crm-medlemsregister

CRM & medlemsregister i samma system

Är du ute efter en lösning för att hantera, vårda och kommunicera med dina medlemmar?

Vår medlemslösning konfigureras utifrån era olika sorters medlemskap och verksamhetsregler kring förnyelser och betalsätt för att möjliggöra automatisering av dessa processer. Utifrån olika triggers och automatiserade processer kan ni kontakta era medlemmar och etablera personlig kommunikation oavsett stora volym. Resultatet blir väl omhändertagna medlemmar med hög interaktion.

Både idag och i framtiden

Att implementera en ny lösning innebär i de allra flesta fall någon form av anpassning. Där skiljer vi oss mot vanliga standardlösningar. Medlemsorganisationer har för det mesta många gemensamma drag i sin medlemshantering men även helt unika regelverk som vi tar hänsyn till.

Vi ser till att konfigurera er medlemslösning med de funktioner och krav ni behöver redan från början, istället för att ”bygga bort” delar av lösningen på slutet.

softadmin-system
michael-louis

"Multisoft har en stor förståelse för vår verksamhet vilket avspeglas i snabba delleveranser i vårt projekt. Ni är proaktiva och har ofta lösningar på våra frågor och funderingar. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete!"

Michel Louis
IT-ansvarig på Stockholms katolska stift

Fler funktioner i ett medlemssystem

CRM
Ett CRM helt anpassat för medlemsorganisationer med plats för personer, företag och kontaktpersoner. Möjlighet till adressuppslag och adressuppdateringar, märkningar och kontaktstöd.

Fakturering och påminnelser
Hantera allt från avisering, fakturering, betalning, påminnelser och avslut direkt utifrån medlemskapens konfigurering.

Andra periodiska produkter
Kanske har ni även behov av stöd för prenumerationer, försäkringar eller månadsgivande? Detta konfigureras och ryms utan problem i ditt medlemssystem.

Rätt vy för rätt användare
Alla användare i systemet får en funktionell behörighet (eller databehörighet) och ser precis rätt funktioner med rätt data. Detta gör Softadmin® till en optimal lösning i en organisationsstruktur med olika användare.

Medlemskap
Med hjälp av konfigurering sätter vi upp regler för era medlemskap, dess periodicitet, längd, kommunikation vid inträde/utträde.

Betalning
Vi integrerar mot den betallösning ni jobbar med, tex bgc, Plusgirot, SwedbankPay och DIBS.

Notifieringar och aktivitetshantering
Se till att inget faller mellan stolarna genom att låta systemet notifiera användare om to do:s, avvikelser eller vad som är relevant för just din medlemsorganisation. Notifieringen kan vara i form av en lista på startsidan, kanske även kombinerat med ett mail eller ett SMS?

Kommunikation
Softadmin®, vår low-code plattform, kan via CRM:et kommunicera på ett antal sätt, tex via mail genererade från Softadmin® eller som integration mot tex, Apsis eller mailchimp. SMS kan även skickas via vår samarbetspartner eller om ni redan har en leverantör ni fortsatt vill använda.

softadmin-portrait

Integrationer mot hela verksamheten

Vår medlemslösning skapas på vår egna plattform, Softadmin®, som med gränslös automatisering gör det enkelt att integrera dina medlemmars flöden med övriga kritiska system eller tjänster.

Integrera mot befintliga affärssystem

Med Softadmin® digitaliserar och accelererar vi er verksamhet genom att automatisera dubbelarbete och administration. Spara tid till det som ger resultat och gör vardagen enklare för era medarbetare och medlemmar.

Vi anpassas efter behov

Alla företag har kommit olika långt i sin digitaliseringsresa. Vi utgår utifrån era behov och tittar på en process i taget att effektivisera. Det kan vara allt från att automatisera medlemshantering till administration och betalning.

Vill du veta mer om hur Multisoft kan hjälpa er organisation?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag inom kort.

Kunskapsbanken

Nyfiken på att veta mer? Läs våra blogginlägg om allt från systemstöd för medlemsorganisationer till andra smarta lösningar.

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...
Blogg
Tillverkande industri
23 augusti 2023

Därför väljer allt fler en cirkulär affärsmodell

Varför ökar efterfrågan på cirkulära modeller? Att integrera cirkulära marknader i föret...