bg-hero-fastighet

Molnbaserat fastighetssystem

Digitaliseringsresan är i full gång, är du med på tåget med dina fastigheter? Undvik administration och öka marginaler med ett molnbaserat system för exempelvis teknisk förvaltning, drift och fastighetshantering.

multicom-system-city
multisoft-illustration-dator-pengar

En systemlösning som du kan växa med!

Med Softadmin kan Multisoft skapa en bättre överblick som underlättar beslutsfattande och prioriteringar, realtidsanalyser, minskade ledtider, ökad kapacitet och vinstmarginal.

Med Softadmin kan Multisoft skapa en bättre överblick som underlättar beslutsfattande och prioriteringar, realtidsanalyser, minskade ledtider, ökad kapacitet och vinstmarginal.

Boka möte idag

Projekt- och ärendehantering

Möjliggör tydlig överblick i realtid för effektiv kort- och långsiktig planering av åtgärder och minskat personberoende.

Avtal och CRM

Ett ställe för all kunddata/information. Från Kundregister till fakturahantering. Strukturerade arbetsflöden genom regelstyrning, fördefinierade formulär och automatiserade påminnelser.

Beslutsstöd

Visualisera er data för att följa upp och resultaten. Upplev möjligheten att exportera resultat och få fördefinierade one-pagers med endast ett knapptryck

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

Er långsiktiga partner inom digitalisering

Vill ni fokusera på att öka vinstmarginaler genom att få kontroll över era kostnader eller bara helt enkelt bli av med er manuella hantering? Vi hjälper er oavsett var ni befinner er! Med oss som partner får ni en unik kombination av metodik, kompetens och erfarenhet från över 100 lyckade projekt.

Tillsammans uppnår vi snabb effekt och skapar värde för er verksamhet. Vi kan hjälpa er med att identifiera de mest prioriterade behoven och analyserar vilken lösning som kan ge störst nytta. Ni kan er verksamhet, vi kan bygga system!

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande lösning för bygg, entreprenad och fastighet

Softadmin® är en helhetslösning för alla era processer. Vad som behövs för ett effektivt IT stöd är dels stöd för delprocesser, t ex arbetsorder, men även att knyta ihop processer. Digitalisering av delprocesser gör arbetet effektivare så att inget någonsin lämnar digitala läget tar bort merarbetet av dubbelinmatning och säkrar upp att inga jobb eller fakturering förloras på vägen.

Kontakta oss

Fler funktioner och möjligheter

Förenklad projektprognos och riskhantering

När data finns tillgängligt på ett ställe blir det lättare att skapa automatiska eller manuella prognoser för framtiden (både före och under projekt). Föreställ automatisk riskhantering och uppdaterat prognos baserat på avvikelser mot avtal eller extrapolerade prognoser baserat på historik och AI. Allt samlat i  ett molnbaserat fastighetssystem.

Resursplanering

Beroende på inriktning på er verksamhet samt hur ni arbetar med era fastigheter och förvaltning finns det olika krav på vad som är viktigast.

Softadmin® styr även tillgänglighet av information och resurser baserat på roller och behörigheter. På så sätt blir det inte så mycket brus för varje användare: man ser det man ska se och tillåts göra det man ska kunna göra. Detta tillsammans möjliggör en enklare planering av projektets resurser både på hög nivå och i detalj.

Läs mer om vår lösning för resursplanering

Personalhantering och onboarding

Om du har minskad personalomsättning och nöjdare medarbetare som ett av dina fokusmål inför framtiden så har vi lösningar på olika djup som fokuserar på personalhantering. Framför allt har vi erfarenhet inom onboarding/introduktion och kompetensutveckling – så att alla får en bra start och en tydlig plan framåt.

Läs mer om vår lösning för on/offboardingsprocessen

Analys

Vi hjälper er ta fram lösningsförslag på hur ni kan automatisera befintliga eller nya processer. Vi kan stötta med exempelvis: Gap-analyser, Business case, estimat och kalkyler, lösningsförslag, systemskisser, datamodeller, kravspecifikationer och POC.

Kundcase

Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...
Boliden

Boliden

Boliden Bergsöe har valt Multisoft till att effektivi...

Vill du veta mer?

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

Kunskapsbanken

Läs det senaste om allt från fastighets- och förvaltningssystem till AI och data i vår kunskapsbank!

Bokningssystem-bild
Nedladdningsbart material
28 november 2023

Mall för att kartlägga integrationer

Har du koll på era integrationer? Om inte så har vi på Multisoft samlat frågorna åt dig...
Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108
Blogg
15 november 2023

ETL och ELT: Navigera rätt för din integrationslösning

På resan för en integrationslösning stöter du på två centrala begrepp: ETL (Extract, Tra...
En kvinna och en man pratar med en tredje person, framför laptops vid bord.
Blogg
6 november 2023

Stoppa medlemsflykten en gång för alla med anpassningsbara systemlösningar

Med hjälp av anpassningsbara systemlösningar från Multisoft, finns möjligheten att effek...