Molnbaserat fastighetssystem anpassat efter er verksamhet

Undvik administration och öka marginaler med ett molnbaserat fastighetssystem för såväl teknisk förvaltning, drift och fastighetshantering.

Välj ett system som du kan växa med!

Välj ett fastighetssystem som ger bättre överblick, underlättar beslutsfattande och prioriteringar, realtidsanalyser, minskade ledtider, ökad kapacitet och vinstmarginal.

  • Projekt- och ärendehantering – Möjliggör tydlig överblick i realtid för effektiv kort- och långsiktig planering av åtgärder och minskat personberoende.
  • Avtal och CRM – Ett ställe för all kunddata/information. Från Kundregister till fakturahantering. Strukturerade arbetsflöden genom regelstyrning, fördefinierade formulär och automatiserade påminnelser.
  • Beslutsstöd – Analys och visualisering av data för att skapa grunden för att förbättra resultaten. Möjlighet till exporter av paketerat resultat till t.ex. fördefinierade one-pagers.
system-foretag-comp
multisoft-personas

Er långsiktiga partner inom digitalisering

Vill ni fokusera på att öka vinstmarginaler genom att få kontroll över era kostnader eller bara helt enkelt bli av med er manuella hantering? Vi hjälper er oavsett var ni befinner er! Med oss som partner får ni en unik kombination av metodik, kompetens och erfarenhet från över 100 lyckade projekt med vår web-plattform Softadmin®.

Tillsammans uppnår vi snabb effekt och skapar värde för er verksamhet. Vi kan hjälpa er med att identifiera de mest prioriterade behoven och analyserar vilken lösning som kan ge störst nytta. Ni kan er verksamhet, vi kan bygga system!

Boka möte med våra experter

Inbyggd integration

Samla allt ni behöver på en och samma plats med färdiga integrationskomponenter till ekonomisystem, HR-system, proptech och mer!

Helt anpassningsbart

Låt systemet anpassa sig efter er, inte tvärtom. Med Softadmin® kan vi skapa ett stöd som optimerar processen på det sätt ni vill ha det. Självklart guidar vi även er gärna till ett smartare sätt att jobba - om ni vill!

Webbaserat och flexibelt

Softadmin® är helt webbaserat och fungerar på dator, surfplatta och mobil. Vi erbjuder drift i molnet, men systemet kan och driftas i er egen miljö om ni så önskar.

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande lösning för bygg, entreprenad och fastighet

Softadmin® är en helhetslösning för alla era processer. Vad som behövs för ett effektivt IT stöd är dels stöd för delprocesser, t ex arbetsorder, men även att knyta ihop processer. Digitalisering av delprocesser gör arbetet effektivare så att inget någonsin lämnar digitala läget tar bort merarbetet av dubbelinmatning och säkrar upp att inga jobb eller fakturering förloras på vägen.

Kontakta oss

Fler funktioner och möjligheter

Förenklad projektprognos och riskhantering

När data finns tillgängligt på ett ställe blir det lättare att skapa automatiska eller manuella prognoser för framtiden (både före och under projekt). Föreställ automatisk riskhantering och uppdaterat prognos baserat på avvikelser mot avtal eller extrapolerade prognoser baserat på historik och AI. Allt samlat i  ett molnbaserat fastighetssystem.

Resursplanering

Beroende på inriktning på er verksamhet samt hur ni arbetar med era fastigheter och förvaltning finns det olika krav på vad som är viktigast.

Softadmin® styr även tillgänglighet av information och resurser baserat på roller och behörigheter. På så sätt blir det inte så mycket brus för varje användare: man ser det man ska se och tillåts göra det man ska kunna göra. Detta tillsammans möjliggör en enklare planering av projektets resurser både på hög nivå och i detalj.

Läs mer om vår lösning för resursplanering

Personalhantering och onboarding

Om du har minskad personalomsättning och nöjdare medarbetare som ett av dina fokusmål inför framtiden så har vi lösningar på olika djup som fokuserar på personalhantering. Framför allt har vi erfarenhet inom onboarding/introduktion och kompetensutveckling – så att alla får en bra start och en tydlig plan framåt.

Läs mer om vår lösning för on/offboardingsprocessen

Analys

Vi hjälper er ta fram lösningsförslag på hur ni kan automatisera befintliga eller nya processer. Vi kan stötta med exempelvis: Gap-analyser, Business case, estimat och kalkyler, lösningsförslag, systemskisser, datamodeller, kravspecifikationer och POC.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
kundcase

Länsförsäkringar

Multisoft var med som leverantör av en skräddarsydd s...
Ingela

Ingela Bergendahl

Affärsområdeschef

072-718 22 82

Kontakta säljare

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)

Kunskapsbanken

Läs det senaste om allt från fastighets- och förvaltningssystem till AI och data i vår kunskapsbank!

onboarding-ung-man-kontor
Blogg
Onboarding
29 juli 2022

Back to Basics: onboardingsystem för medarbetare och kunder

Hur funkar onboarding? Vad kan ett anpassat onboardingsystem göra för er verksamhet? Det...
välja-lowcode-resursplaneringssystem-kvinna-visar-dator
Blogg
Resursplanering
27 juli 2022

Tre anledningar till att du ska välja low-code resursplaneringssystem

Standardsystem, bygga själv eller low-code? Vi hjälper er att hitta ett anpassat resursp...
projekthantering-kvinna-visar-annan-kvinna-dator
Blogg
Projekthantering
22 juli 2022

Back to Basics: projekthantering som ökar kvaliteten på ert arbete

Hur kan en digital systemlösning förenkla och effektivisera projekthantering? Vad innebä...