hero-bygg-fastighet

Systemlösningar för bygg & fastighet

Med Softadmin® får din visionära verksamhet inom byggentreprenad-, mark och anläggnings-, installations- och serviceföretag verktygen och tekniken som krävs för att möta nutidens och framtidens behov.

Softadmin® – ditt skalbara system

Revolutionerande lösning för bygg, entreprenad och fastighet

Softadmin® är en helhetslösning för alla era processer. Vad som behövs för ett effektivt IT stöd är dels stöd för delprocesser, t ex arbetsorder, men även att knyta ihop processer. Digitalisering av delprocesser gör arbetet effektivare så att inget någonsin lämnar digitala läget tar bort merarbetet av dubbelinmatning och säkrar upp att inga jobb eller fakturering förloras på vägen.

Kontakta oss

system-foretag-comp

En flexibel systemlösning

Genom att arbeta agilt med vår flexibla plattform Softadmin® kan vi förbättra de existerande processerna ett steg i taget, utan stora omkastningar för er organisation. Det modulära stödet gör att ni kan välja var ni lägger er energi och få en lösning som är perfekt för just er organisation.

Kundcase

Systemlösning för Volvo

Volvo

Volvo lastvagnar sökte en skräddarsydd lösning som ku...
Boende-sec-01-2

Temporary Space Nordics

Multisoft levererar en skräddarsydd systemlösning för...

Vi knyter ihop dina processer

Offert

Användarvänligt systemstöd för både enkla och komplicerade offerter. Istället för att arbeta i flera offertsystem med överflödiga och komplicerade funktioner kan Multisoft skapa både kraftfulla och flexibla system som förenklar arbetet och anpassar lösningar efter exakta behov. Slipp repetitiv manuell administration med en digital och automatiserad lösning. 

Avtal

Offerten har gått igenom och det är dags att sluta avtal! Med rätt system kan ni hantera varje fall smidigt och enkelt, utan extra manuellt arbete. Samtliga avtal lagras automatiskt i systemet och går alltid att söka upp med ett klick. Nyttja avtalsparametrar och skapa enkelt arbetsordrar baserade på de aktuella specifikationerna, även vid återkommande arbeten. 

Projekt

Överskådlighet över samtliga projektdelar i realtid, närsomhelst och varsomhelst. Multisoft skräddarsyr en automatiserad lösning som samlar alla aktiviteter i ett projekt och på en plast. Med stöd för tid- och kostnadsplan får ni en effektiv kontroll på aktuella och kommande projekt. Identifiera potentiella utmaningar såsom vart problem uppstår och återkommande avvikelser, såväl som prognoser, verktyg för att förutspå möjliga avikelser och förseningar och mycket mer.

Arbetsorder

Strukturera aktiviteter och underaktiviteter kopplade till personal, både internt men även i kommunikationen med sido- och underentreprenörer, samt fordon och maskiner.  Se till att medarbetare känner sig trygga i sitt arbete med användarvänliga funktioner som anpassad vy och checklistor.

Återrapportering

Administration ska inte vara trasslig, varken för arbetare eller arbetsledare. Med integrationer mot ekonomi-, rekrytering- och resurssystem kan ni enkelt rapportera tid, material, resurser och à-pris. Effektivisera arbetet med enkel rapportering för medarbetare direkt i mobilen. Få även återapporteringen synlig direkt i det webbaserade systemet och stöd för att bifoga allt från bilder till relevanta dokument. Öka lönsamheten och minska samtidigt er felrättning - smart va?

Fakturering

Säg hej då till manuell inmatning. Skapa fakturaunderlag och skicka fakturorna automatiskt, alternativt skicka berörd part till ett ekonomisystem genom en integration. Snabbt och enkelt.

Uppföljning/rapportering 

Vi vet att uppföljning i realtid är A och O. Med hjälp av vår low-code plattform Softadmin® kan vi snabbt skapa anpassade system som hjälper er i ert dagliga arbete såsom att följa upp nyckeltal, skapa rapporter och analysera trender. Häng med in i framtiden och låt AI hjälpa er. Med automatiserat stöd behöver ni inte sitta framför skärmen och vänta på att avvikelser trillar in – ert system varnar automatiskt. 

Vill du läsa mer om våra branschlösningar?

Djupdyk bland våra kreativa lösningar anpassade efter just din bransch

smiling builders in hardhats with tablet pc

Affärssystem för bygg

Få ordning på allt från projekt, till bokningar, automatisera komplexa ärenden och effektivisera arbetsflöden och processer. Allt i ett och samma system.

Läs mer om affärssystem för bygg

resursplanering-bild-människor

Molnbaserat fastighetssystem

Transformation sker överallt, oavsett bransch. Upptäck hur Multisoft levererar anpassningsbara och molnbaserade systemlösningar för fastighetsbranschen.

Läs mer fastighetssystem

Ingela

Ingela Bergendahl

Affärsområdeschef

072-718 22 82

Vill du veta mer om våra systemlösningar för bygg och fastighet?

Kontakta mig direkt eller ange dina uppgifter i formuläret så återkommer jag eller en av mina kollegor inom kort.

Kunskapsbanken

Nyfiken på att läsa mer om våra systemlösningar för exempelvis bygg och fastighet? Ta del av våra spännande tips, guider, e-böcker och mer i vår kunskapsbank.

Systemlösning för bygg
Blogg
Bygg & fastighet
13 april 2022

Öka intäkterna med en systemlösning för entreprenad i byggbranschen

Läs vårt senaste blogginlägg om att öka intäkterna med en systemlösning för entreprenad...
thumbnail-blogg
Blogg
Bygg & fastighet
3 januari 2022

Tre anledningar varför du ska välja ett anpassningsbart fastighetssystem

Tre anledningar varför du ska välja ett anpassningsbart fastighetssystem Fastighetsbra...
affärsutvecklare
Blogg
Bygg & fastighet
27 maj 2020

3 områden byggbranschen kan automatisera för att sänka sina kostnader

Digitaliseringen innebär besparingar mellan 700 och 1200 miljarder USD för byggbranschen...