bg-hero-fastighet

Systemlösningar för fastighetsbranschen

Multisoft erbjuder en flexibel systemlösning genom vår egenutvecklade plattform som specialiserar sig på att uppfylla de unika behoven, kraven och önskemålen inom fastighetsbranschen. Vår plattform, Softadmin®, underlättar automatiseringen av processer genom hela organisationen och erbjuder smidig integration med befintliga system, vilket bidrar till en mer effektiv och sammanhängande arbetsmiljö.

multicom-system-city

Upplev Softadmin®

En anpassningsbar plattform för fastighetsbranschen

Softadmin® erbjuder en anpassningsbar lösning för fastighetsbranschens unika behov, inklusive ärendehantering och integration. Vår plattform underlättar hantering av både arbetsordrar och projekt, samt effektiviserar digitaliseringen av delprocesser. Detta bidrar till ett smidigare arbetsflöde och säkerställer att inga uppgifter eller fakturering går förlorade. Softadmin® är utformad för att vara både effektivt och användarvänlig, vilket gör den idealisk för alla medarbetare inom fastighetssektorn.

Kontakta oss

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

En flexibel systemlösning

Vår plattform Softadmin® är designad för att möjliggöra en smidig och stegvis förbättring av era befintliga processer, utan att kräva omfattande förändringar i er organisation. Tack vare dess modulära struktur kan ni enkelt prioritera vilka områden ni vill fokusera på, för att skapa en lösning som är skräddarsydd för er verksamhets specifika behov.

Kundcase

Woman shopping in a supermarket

ICA

Ordersystem från Multisoft effektiviserar ICA:s arbet...
Boliden

Boliden

Boliden Bergsöe har valt Multisoft till att effektivi...

Vi knyter ihop dina processer

Offert

Användarvänligt systemstöd för både enkla och komplicerade offerter. Istället för att arbeta i flera offertsystem med överflödiga och komplicerade funktioner kan Multisoft skapa både kraftfulla och flexibla system som förenklar arbetet och anpassar lösningar efter exakta behov. Slipp repetitiv manuell administration med en digital och automatiserad lösning. 

Avtal

Offerten har gått igenom och det är dags att sluta avtal! Med rätt system kan ni hantera varje fall smidigt och enkelt, utan extra manuellt arbete. Samtliga avtal lagras automatiskt i systemet och går alltid att söka upp med ett klick. Nyttja avtalsparametrar och skapa enkelt arbetsordrar baserade på de aktuella specifikationerna, även vid återkommande arbeten. 

Projekt

Överskådlighet över samtliga projektdelar i realtid, närsomhelst och varsomhelst. Multisoft skräddarsyr en automatiserad lösning som samlar alla aktiviteter i ett projekt och på en plast. Med stöd för tid- och kostnadsplan får ni en effektiv kontroll på aktuella och kommande projekt. Identifiera potentiella utmaningar såsom vart problem uppstår och återkommande avvikelser, såväl som prognoser, verktyg för att förutspå möjliga avikelser och förseningar och mycket mer.

Arbetsorder

Strukturera aktiviteter och underaktiviteter kopplade till personal, både internt men även i kommunikationen med sido- och underentreprenörer, samt fordon och maskiner.  Se till att medarbetare känner sig trygga i sitt arbete med användarvänliga funktioner som anpassad vy och checklistor.

Återrapportering

Administration ska inte vara trasslig, varken för arbetare eller arbetsledare. Med integrationer mot ekonomi-, rekrytering- och resurssystem kan ni enkelt rapportera tid, material, resurser och à-pris. Effektivisera arbetet med enkel rapportering för medarbetare direkt i mobilen. Få även återapporteringen synlig direkt i det webbaserade systemet och stöd för att bifoga allt från bilder till relevanta dokument. Öka lönsamheten och minska samtidigt er felrättning - smart va?

Fakturering

Säg hej då till manuell inmatning. Skapa fakturaunderlag och skicka fakturorna automatiskt, alternativt skicka berörd part till ett ekonomisystem genom en integration. Snabbt och enkelt.

Uppföljning/rapportering 

Vi vet att uppföljning i realtid är A och O. Med hjälp av vår low-code plattform Softadmin® kan vi snabbt skapa anpassade system som hjälper er i ert dagliga arbete såsom att följa upp nyckeltal, skapa rapporter och analysera trender. Häng med in i framtiden och låt AI hjälpa er. Med automatiserat stöd behöver ni inte sitta framför skärmen och vänta på att avvikelser trillar in – ert system varnar automatiskt. 

Vill du veta mer om vad Multisoft kan göra för din verksamhet?

Multisoft – Fotograf Mattias Hamren-108

Kunskapsbanken

Nyfiken på att läsa mer om våra systemlösningar för exempelvis bygg och fastighet? Ta del av våra spännande tips, guider, e-böcker och mer i vår kunskapsbank.

Systemlösning för bygg
Blogg
Bygg & fastighet
28 december 2022

Optimera din energiförbrukning genom att bli datadriven

Hur optimerar man sin energiförbrukning? Det är en viktig fråga för fastighetsbranschen,...
thumbnail-blogg
Blogg
Bygg & fastighet
12 december 2022

3 fördelar med datadriven fastighetsskötsel

Är du osäker på vad fördelen med datadriven fastighetsskötsel är? Läs vidare för att få...
Systemlösning för bygg
Blogg
Bygg & fastighet
13 april 2022

Öka intäkterna med en systemlösning för entreprenad i byggbranschen

Läs vårt senaste blogginlägg om att öka intäkterna med en systemlösning för entreprenad...