• Skapat för förändring

  Den tekniska utvecklingen i samhället går hela tiden framåt, på gott och ont. För en medlemsorganisation innebär det till exempel nya möjligheter att nå ut till nya och befintliga medlemmar på andra sätt, vare sig man pratar om sociala medier eller olika mobila enheter. Vem vet vilka tekniska revolutioner som väntar runt hörnet?

  Kontakta oss
 • teknisk-revolution

 • vilka-trender

  Med nya möjligheter kommer också nya utmaningar. Hur får man sin organisation att hänga med på tåget? Vilka trender ska man haka på? Vad är rätt för just er? Även om vi gärna hjälper till, så har ni säkert bäst idéer kring de här frågorna själva. Och det är helt rätt!

 • egen-strategi

  Ni ska ha alla möjligheter att lägga upp er egen strategi helt fritt, utan att känna er begränsade av ett verksamhetssystem. Med Softadmin® har ni de rätta förutsättningarna att staka ut er egen väg, och ta verksamheten, såväl som verksamhetssystemet med er på resan.

 • sa-gar-det-till

 • Med Softadmin® in i framtiden

  Även en skräddarsydd kostym slutar passa efter ett tag, såvida inte man lämnar in den för att justeras. På Multisoft tar vi det här med skräddarsytt på allvar, och hjälper er med alla möjliga förändringar, stort som smått.

  Javisst, vår flexibla automatiseringsplattform Softadmin® möjliggör att vi kan konstruera ett nytt kundanpassat system ovanligt snabbt och effektivt, men gör inte misstaget att blanda ihop det nya systemet med en färdig produkt!

  Plattformen har minst lika stora förtjänster när det gäller att vidareutveckla ett befintligt system. Det är också hela vitsen, att ert system ska kunna växa tillsammans med er, och utvecklas i takt med era behov.

  Softadmin® stödjer redan idag en uppsjö av funktionalitet som kan hjälpa till att automatisera de flesta verksamheter, men vi är inte klara där.

  Plattformen i sig utvecklas också, och vi släpper flera nya versioner varje år, inte minst för att möjliggöra systemstöd för de behov som uppstår hos våra kunder. Inte sällan har det varit just medlemsorganisationer som har varit med och styrt den utvecklingen.

  Kontakta oss

Vi älskar automatisering

Vår största drivkraft är att skapa tid för människor att göra det som de är bra på och tycker om, istället för repetitiva moment och onödiga rutiner. Visst vore det mycket bättre om den tiden kunde läggas på sådant som faktiskt har betydelse för era hjärtefrågor?

Exempel på automatiseringseffekter

Det finns en mängd medlemsorganisationer som sedan tidigare valt Multisoft och Softadmin® för att samordna och effektivisera sina verksamheter. Vi har därför gedigen erfarenhet av hur Softadmin® skulle kunna användas för att hjälpa just er organisation.


 • Konsolidering av olika informationskällor för att undvika dubbellagring


 • Effektivisering eller rentav eliminering av manuella processer


 • Ökad kontroll genom bättre tillgänglighet och ordning och reda

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss, för mer information om Softadmin® och hur det kan hjälpa er organisation!

*