• Skapat för förändring

  Den tekniska utvecklingen i samhället rullar på allt fortare. Inte minst för insamlingsorganisationer så gäller det att hänga med. Det blir allt viktigare att ha en tydlig närvaro på sociala medier och i andra icke-traditionella kanaler. Då är digitalisering en grundförutsättning, flexibilitet en annan. För om man har otur kan man bli fastlåst i en teknisk lösning som inte tillåter anpassningar efter rådande förutsättningar.

  Kontakta oss
 • teknisk-revolution

 • Vi påstår inte att vi kan sia om vilka tekniska framsteg som kommer i framtiden, eller vilka satsningar på marknadsföring ni borde göra, det tror vi att ni har bäst koll på själva.

 • softadmin_plattform

  Det vi däremot vågar säga med säkerhet, är att vår automatiseringsplattform Softadmin® är så pass flexibel att vi kan tillgodose de allra flesta krav man kan tänkas ställa på ett verksamhetssystem, även de mest detaljerade och kundspecifika behoven.

 • Med Softadmin® har ni de rätta förutsättningarna att göra era egna vägval, och ta verksamheten, såväl som verksamhetssystemet med er på resan.

Med Softadmin® in i framtiden

Även en skräddarsydd kostym slutar passa efter ett tag, såvida inte man lämnar in den för att justeras. På Multisoft tar vi det här med skräddarsytt på allvar, och hjälper er med alla möjliga förändringar, stort som smått.

Javisst, vår flexibla automatiseringsplattform Softadmin® möjliggör att vi kan konstruera ett nytt kundanpassat system ovanligt snabbt och effektivt, men gör inte misstaget att blanda ihop det nya systemet med en färdig produkt! Plattformen har minst lika stora förtjänster när det gäller att vidareutveckla ett befintligt system. Det är också hela vitsen, att ert system ska kunna växa tillsammans med er, och utvecklas i takt med era behov.

Softadmin® stödjer redan idag en uppsjö av funktionalitet som kan hjälpa till att automatisera de flesta verksamheter, men vi är inte klara där. Plattformen i sig utvecklas också, och vi släpper flera nya versioner varje år, inte minst för att möjliggöra systemstöd för de behov som uppstår hos våra kunder.

Kontakta oss

Vi älskar automatisering

Vår största drivkraft är att skapa tid för människor att göra det som de är bra på och tycker om, istället för repetitiva moment och onödiga rutiner. Visst vore det mycket bättre om den tiden kunde läggas på sådant som faktiskt har betydelse för era hjärtefrågor?

Exempel på automatiseringseffekter

Det finns en mängd idéburna organisationer som sedan tidigare valt Multisoft och Softadmin® för att samordna och effektivisera sina verksamheter. Vi är övertygade om att Softadmin® mycket väl skulle kunna användas för att hjälpa även er organisation.


 • Konsolidering av olika informationskällor för att undvika dubbellagring


 • Effektivisering eller rentav eliminering av manuella processer


 • Ökad kontroll genom bättre tillgänglighet och ordning och reda

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss, för mer information om Softadmin® och hur det kan hjälpa er organisation!

*